marcinmotyl
Użytkownik
Ja z Liverpoolem uważałbym dzisiaj, kilku zawodników kontuzjowanych m.in. sturridge oraz brak coutinho, lallana zaczyna na ławce. Nie twierdze że na pewno nie wygrają, ale uważałbym, ja pograłem kartki over 3.5
Poprzedni mecz ten sam sędzia prowadził i 9 pokazał więc takie 50/50 trochę.ruszacie kartki w Rzymie? trochę dużo nie te 7,5
A to nie od 15 skaczą ?Który Stoch po 1 serii bo nie mam jak sprawdzic
widziałem właśnie. Pograłem czerwone dla de Rossiego i Naigolana oba @26 po 50zł i chyba te żółte sobie daruję.Poprzedni mecz ten sam sędzia prowadził i 9 pokazał więc takie 50/50 trochę.
Chyba nie piłkarze o własne nogi się przewracają, ogólnie wyglądają bardzo słabo do tego nie strzelili karnego na początku drugiej połowyMilan coś wturla?
pare ? 1minuta zostałaTongxi już 101-96... ale do kończ jeszcze parę minut
a jednak 2-1 milanChyba nie piłkarze o własne nogi się przewracają, ogólnie wyglądają bardzo słabo do tego nie strzelili karnego na początku drugiej połowy
106-101 dla nas i osobiste jeszcze 30 sekPany internet nawala, co tam sie dzieje ile do konca
Właśnie wturlałChyba nie piłkarze o własne nogi się przewracają, ogólnie wyglądają bardzo słabo do tego nie strzelili karnego na początku drugiej połowy