Wiem, wiem ???? ale wygląda to tragicznie moim zdaniem, Milan taka firma kiedyś, a teraz fatalnie się to oglądaWłaśnie wturlał
63' Curzon 3:0 Wimbl, goście cisną cały mecz, bramkarz broni 9/10 strzałów, nic nie potrafią wturlać, 3 kontry i 3:0, dramat ????????Curzon Ashton - AFC Wimbledon > AFC Wimbledon win ft @2.30, kto woli bezpieczniej, to Wimbledon DNB @1.70 w Bet365. Wimbledon chyba ze 2-3 ligi wyzej, stracili bramkę po strzale życia, mają cały mecz na odrobienie, skład mocny, Curzon typowy longball, Wimbledon powinien ogarnąć
Co myślisz o Wimbledon strzeli?63' Curzon 3:0 Wimbl, goście cisną cały mecz, bramkarz broni 9/10 strzałów, nic nie potrafią wturlać, 3 kontry i 3:0, dramat ????????
Anderlecht strzeli na 1 0 w pierwszej polowie ? Kurs 2.15 zagralbym za 500 ...ew 0 0 ht i 1 gol w meczu anderlecht po 1.70Anderlecht 2 @ 1.90
Nie wiem jak ale weszło Jak nie dane w temacie to wchodzi ;-) Mam nadzieję, że zagraliście i buki trochę zrobione :]Jiangsu Tonxi wg mnie value. 6@ na nich to sporo, mimo że bez Cunninghama dziś to zespół gości ma 1 dobrego murzyna, a 2 to Dalembert więc tylko pomalowane, bo rzuty z wyskoku to nie jego domena. W pomalowanym tez może mieć problem bo Blair dobrze zbiera. Biorę.
Bałbym się to ruszyć, bramkarz wyciąga absolutnie wszystkie strzały w bramkę, brakuje im szczęścia, a teraz przy 3:0 mecz jest już w sumie przegrany, także ja bym nie tykał, ew. za drobniakiCo myślisz o Wimbledon strzeli?
Spytaj kuzyna z Kambodży :grin:co gramy ?
Lazio więcej rożnych 2,3,Dobrze widzę? Roma wychodzi na 5 obrońców i 3 defensywnych?
graja 3-4-1-2 albo jak kto woli 3-5-2 z tym ze nainggolan bedzie gral ofensywnegoDobrze widzę? Roma wychodzi na 5 obrońców i 3 defensywnych?