>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Curzon Ashton - AFC Wimbledon &gt; AFC Wimbledon win ft @2.30, kto woli bezpieczniej, to Wimbledon DNB @1.70 w Bet365. Wimbledon chyba ze 2-3 ligi wyzej, stracili bramkę po strzale życia, mają cały mecz na odrobienie, skład mocny, Curzon typowy longball, Wimbledon powinien ogarnąć

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
już -11. Tonxi nic nie wraca do obrony i te kontry wrrr. Może do HT zejdą do -5,6 to będzie dobrze.
Ten wielki Center jest fatalny non stop nie wraca do obronu a i w ataku jego przydatnosc jest bardzo znikoma mam wrazenie jakby grali w 4 a nie 5:?
__

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
już -11. Tonxi nic nie wraca do obrony i te kontry wrrr. Może do HT zejdą do -5,6 to będzie dobrze.
Ten bydlak z 9tką ani w ofensywie nic, a w defensywie cały czas gubi krycie i taka dziura pod koszem, że masakra :razz:

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
W ogole to co się wczoraj odwalilo w meczu Roniego z Fu to do tej pory ogarniam. Roni na totalnej olewce prowadził 4-2 i nagle zrobilo sie 4-5 i Fu przy stole o jedną bilę od wygranej, ale nie trafił. Potem 5-5 i kosmiczny decider w wykonaniu mistrza. :grin:
dokładnie tak było.

aż mnie dziwi że nikt tu nie napisałam że fu sprzedał mecz ;)

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Fiora + Francja kobiety ręczna AKO ok @1.66 wygląda bardzo ciekawie :cool:
over 2.5 w krakowie też mnie się widzi, tam będzie ofensywny mecz wg mnie, nic do stracenia dla obu ekip

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom