>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Gosciu przegral 3 pierwsze gemy bez podjazdu teraz 5 z rzedu wygral 2x wychodzac z 0:40 przy swoim ????
dokładnie.. przeraża mnie ta &quot;czystość&quot; sportu, gdzie sie nie spojrzy to jakieś wały, dobrze byłoby mieć kiedyś info z pierwszej ręki, raz zagrać solidnie i mieć spokój
Celta Vigo z podpórką chyba dobra opcja do jakiejś tasiemki... @1.5
coś z Esportów dzis jest? ;&gt;

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
dokładnie.. przeraża mnie ta &quot;czystość&quot; sportu, gdzie sie nie spojrzy to jakieś wały, dobrze byłoby mieć kiedyś info z pierwszej ręki, raz zagrać solidnie i mieć spokój

Celta Vigo z podpórką chyba dobra opcja do jakiejś tasiemki... @1.5

coś z Esportów dzis jest? ;&gt;
nic wartego obstawiania :p

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Jiangsu Tonxi wg mnie value. 6@ na nich to sporo, mimo że bez Cunninghama dziś to zespół gości ma 1 dobrego murzyna, a 2 to Dalembert więc tylko pomalowane, bo rzuty z wyskoku to nie jego domena. W pomalowanym tez może mieć problem bo Blair dobrze zbiera. Biorę.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Jiangsu Tonxi wg mnie value. 6@ na nich to sporo, mimo że bez Cunninghama dziś to zespół gości ma 1 dobrego murzyna, a 2 to Dalembert więc tylko pomalowane, bo rzuty z wyskoku to nie jego domena. W pomalowanym tez może mieć problem bo Blair dobrze zbiera. Biorę.
Blair dzis gra,bo ostatnie mecze nie było go w składzie ?

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Kojarzycie te stronke, po rusku, gdzie byly wszystkie streamy z buka z prawej strony? Na streamie byl pokazany kurs. Fajne, bo szybki dostep do kazdego dostepnego video.
Macie link? Nie moge znalezc.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Nishikori to będzie grać, dopóki nie wygra Warriorsom meczu? ????
Dopóki Nick nie wygrałby gema, albo przy zrównaniu się w gemach mielibyśmy decydujący gem, albo shoot out, nie pamiętam, ale w każdym sezonie ITPL regulamin trochę się zmienia, aczkolwiek w tym roku jest praktycznie taki sam jak przed rokiem.
Kojarzycie te stronke, po rusku, gdzie byly wszystkie streamy z buka z prawej strony? Na streamie byl pokazany kurs. Fajne, bo szybki dostep do kazdego dostepnego video.
Macie link? Nie moge znalezc.
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx4aXdoK2FzaG5mcWhv&amp;amp;c=en&amp;amp;i=eWlwYWRpcGJxZw%26%238470%3Bf%26%238470%3Bf

Otrzymane punkty reputacji: +1
prof 55,7K

prof

Użytkownik
Overek 225.5 do gry?

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Blair dzis gra,bo ostatnie mecze nie było go w składzie ?
Gra. Cunningham out po naszej stronie a po ich stronie Chińczyk co też tam coś rzuci i to nie mało, musiałbym uruchomić informatorów z Chengdu - cyt z Wawo :grin:
@up
Nie wiem Prof, Cunningham to ważna postać w ataku. Różnie może być.
Jak coś to stream do tego będzie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom