>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Huddersfield vs Wigan &gt; Huddersfield -0.5 przy 0:1 @1.950 w Bet365, goście przedostatnie miejsce w tabeli, gospodarze przewaga optyczna, remis minimum powinni wyciągnąć
Wyszli na 1:1 i stracili, Wigan obrona Częstochowy i nic nie wpadło, dramat ???? ⛔

matiee 407

matiee

Użytkownik
Inter kończył mi kupon i zamknąłem zaraz po czerwonej kartce dla Violi. Strata niewielka a przy 3:2 już nie byłoby tak kolorowo :p

R 813

robssson

Użytkownik
Co to się dzieje w meczu Odolena vs Karlovarsko :O? Nie dość, że goście odrobili z 10:14 na 15:14 w Tb, to pokazało mi, że wygrali już 21:19, a teraz nagle 20:20 ????
Dobra wygrali. w 4 secie odrobili bodajże z 14:20 w TB z 10:14. no, ale udalo sie

maliro 633

maliro

Użytkownik
Siatka
Funvic/Taubate - Montes Claros
Wynik po dwóch setach 2:0 dla Montes @6,00✅
Liczę na niespodziankę po dwóch setach,potem może się różnie stać

Otrzymane punkty reputacji: +1
matiee 407

matiee

Użytkownik
Pany na szybko pytanie. Ziomek wpłacił na 365 przelewy24 troche ukulał i wypłacił przelewem bankowym na konto inaczej nie mógł. jak długo idzie taki przelew od nich? ja zawsze skrillem to nie orientuje się. ktoś pomoże?

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Pany na szybko pytanie. Ziomek wpłacił na 365 przelewy24 troche ukulał i wypłacił przelewem bankowym na konto inaczej nie mógł. jak długo idzie taki przelew od nich? ja zawsze skrillem to nie orientuje się. ktoś pomoże?
Do dwóch godzin bodajże mi ostatnio szło

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom