Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Też wam ten mecz zniknął z "moje zakłady" ? ;d jak wchodzę w nierozliczone to normalnie dalej tam jest, a w zakładach zniknął, wgl nie ma go uwzględnionego w ilości kuponów, pierwszy raz cos takiego widze ;P
Jak wiadomo ,,poniedzialki same walki ,, ,dzis juz bylo sporo fixow ,wiec na koniec dnia zagram takie cos: lekko oczywiscie Santamarina Tandil - Chacarita Juniors
1/2 @ 34.00
2/1 @ 41.00 i over 0,5 do polowy @2.50
nie tym razem
Pany na szybko pytanie. Ziomek wpłacił na 365 przelewy24 troche ukulał i wypłacił przelewem bankowym na konto inaczej nie mógł. jak długo idzie taki przelew od nich? ja zawsze skrillem to nie orientuje się. ktoś pomoże?
Ja jestem MISZCZEM :razz::razz::razz: LAP to na noc
NYK-OKC 1:30h E.Kanter over 12,5 @ 1,83 WH
Wazne zeby grac wlasnie w WH,gdyz jesli zawodnik nie zagra min. 20minut mamy zwrota.
Jeszcze jak chcesz to under 12 zbiorek Gortata tez fajnie wyglada....
Pzdr
argentyna Piłka nozna
Gimnasia L.P. -Union Santa Fe 50minuta 1:1
typ -Gimnasia L.P.@3.5
jesli ten mecz ma ktos wygrac to na pewno bedzie to ekipa gospodarzy ktorzy prowadza gre i wykazuja duze wieksze zaangazowanie,
no wlasnie dlatego ze gospodarze przegrywaja wiec staraja sie o zdobycie bramki a co za tym idzie atakuje w efekcie moga byc rozne , napisales to bo nadal maja 6 ? czy jak ?