2 mape biora na pewno na 3 bedzie rowno ale mysle ze mimo wszystko kinguin bierze ????Dzięki Jose! Teraz na mecz Kinguin?
stuttgart - nurnberg over 2.5 @ 1.5
wiem ze kurs slabiutki ale norymberga w koncowce zawsze sie otwieraa wiec albo strzela albo straca i nie zdziwie sie jak jeszcze ze 2 bramki wpadna w koncowce, mozna czekac na lepszy kurs
Mega latwo ???? z 7:1 gdy stawialem na 9:161 mapa Roque @6.5
BIORE
jeszcze jedendla mnie to nawet 1 @4.75 ale bez szalenstw
Roque 1 mapa @2.1
Kinguin wygra 2:1 @3.3
Ci co nie zagrali dw 2:1 polecam teraz jeszcze grac1 mapa
2 typ jak najbardziej w grze ???? !
No udało się, ale jak patrzyłem na te nieuznane bramki, słupek, parady bramkarzy, to w głowie mialem, że to typowy mecz, gdzie impossible (under przy tylu sytuacjach) is nothing :grin:
hehe w koncu ale sedzia chyba under postawil bo robil wszystko zeby gol nie wpadl ???? )
i juz tak rozrywkowo nastepny gol stuttgart, norymberga czesto strzela zeby zaraz stracic ????
@ 3.75 - 4 gol sttugart
https://www.twitch.tv/eseamozna gdzies ogladac tego csa?
hehe w koncu ale sedzia chyba under postawil bo robil wszystko zeby gol nie wpadl ???? )
i juz tak rozrywkowo nastepny gol stuttgart, norymberga czesto strzela zeby zaraz stracic ????
@ 3.75 - 4 gol sttugart
96-76 izzzziiiiiikoszykowka
Chalon(-2,5)-Pau Orthez 1 @1.83 bet365
poprawią pewnie, bo mieli problem z tym meczem na live, po bramce jeszcze mieli otwarte kursy przez chyba 10 sekund, potem poblokowane, mecz się już skończył, a u nich trwał chyba jeszcze z minutę, potem się powiadomienie pokazała, że bramka i od razu koniec
i rozrywkowo ale bet 365 rozliczyl mi ten zaklad na
mam nadzieje ze zaraz to poprawia bo mialem 4 gol tak jak tutaj