>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
domel206 802

domel206

Użytkownik
stuttgart - nurnberg over 2.5 @ 1.5

wiem ze kurs slabiutki ale norymberga w koncowce zawsze sie otwieraa wiec albo strzela albo straca i nie zdziwie sie jak jeszcze ze 2 bramki wpadna w koncowce, mozna czekac na lepszy kurs

✅

hehe w koncu ale sedzia chyba under postawil bo robil wszystko zeby gol nie wpadl ???? )

i juz tak rozrywkowo nastepny gol stuttgart, norymberga czesto strzela zeby zaraz stracic ????
@ 3.75 - 4 gol sttugart

Otrzymane punkty reputacji: +16
piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
✅

hehe w koncu ale sedzia chyba under postawil bo robil wszystko zeby gol nie wpadl ???? )

i juz tak rozrywkowo nastepny gol stuttgart, norymberga czesto strzela zeby zaraz stracic ????
@ 3.75 - 4 gol sttugart
No udało się, ale jak patrzyłem na te nieuznane bramki, słupek, parady bramkarzy, to w głowie mialem, że to typowy mecz, gdzie impossible (under przy tylu sytuacjach) is nothing :grin:

maliro 633

maliro

Użytkownik
Pingpong
Muhlbach wygra @2,75✅
Muhlbach 3;0 7,50⛔ w decydującym secie było 10;8 a skończyło się 10:12 ;/

Otrzymane punkty reputacji: +3
matiee 407

matiee

Użytkownik
Oj różnie może być z tymi bramkami w Mediolanie. Poczekaj chwilę zobacz jak zaczną jedni i drudzy ta drugą połowę.

domel206 802

domel206

Użytkownik
✅

@ 3.75 - 4 gol sttugart

✅

i rozrywkowo ✅ ale bet 365 rozliczyl mi ten zaklad na ⛔
mam nadzieje ze zaraz to poprawia bo mialem 4 gol tak jak tutaj

piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
✅

i rozrywkowo ✅ ale bet 365 rozliczyl mi ten zaklad na ⛔
mam nadzieje ze zaraz to poprawia bo mialem 4 gol tak jak tutaj
poprawią pewnie, bo mieli problem z tym meczem na live, po bramce jeszcze mieli otwarte kursy przez chyba 10 sekund, potem poblokowane, mecz się już skończył, a u nich trwał chyba jeszcze z minutę, potem się powiadomienie pokazała, że bramka i od razu koniec ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom