FC Chiasso - FC Zurich
Handicap 1:0
1.95 FC Zurich
1.95
Ja po takim kursie właśnie pograłem przed meczem, pierwsza połowa zapowiadała, że łatwiej siądzie ten over :jezora: Oby w ogóle siadł ????stuttgart - nurnberg over 2.5 @ 1.5
wiem ze kurs slabiutki ale norymberga w koncowce zawsze sie otwieraa wiec albo strzela albo straca i nie zdziwie sie jak jeszcze ze 2 bramki wpadna w koncowce, mozna czekac na lepszy kurs
dla mnie to nawet 1 @4.75 ale bez szalenstwHuddersfield vs Wigan > Huddersfield -0.5 przy 0:1 @1.950 w Bet365, goście przedostatnie miejsce w tabeli, gospodarze przewaga optyczna, remis minimum powinni wyciągnąć
Ja po takim kursie właśnie pograłem przed meczem, pierwsza połowa zapowiadała, że łatwiej siądzie ten over :jezora: Oby w ogóle siadł ????
brawo, szacun ???? przy jakim wyniku był kurs 6.5?1 mapa Roque @6.5
BIORE
Widziałem, masakra! Moim zdaniem też nie było faulu przy strzale Kamińskiego, nawet prowadzący transmisję też chyba tak myślą, bo po powtórce pokazywali ujęcie na sędziego :jezora: jeszcze teraz goście mieli dobrą okazję i słupek...daj spokoj widziales to ? 2 bramki juz wpadly i na bet 365 juz 2 razy ze gol powinno byc 3:1
a jest nadal 2:0 teraz kaminski strzelil i sedzia faul gwizdnal moim zdaniem nie bylo faulu ale spokojnie i tak padnie tutaj zaraz gol jestem tego pewny ????
wychowalem sie w norymberdze chodzilem na mecze krzynowka za czasow 2 bundesligi, i czuje ta druzyne ????
7:1brawo, szacun ???? przy jakim wyniku był kurs 6.5?
wiadomo ze rynki odblokowuja na pare sekund ja zagralem sam a dopiero potem pisalem na forum wiec przypuszczam ze malo kto zdazyl ale po minucie byl do zlapania jeszcze kurs 4,33ja atakowalem ten kurs odrazu jak napisales i zawieszone bylo caly czas, cs ciezko upilnowac
ale BRAWO ????
Siadła. Wygrali 3:2jak sie skonczyla siatkowka na cyprze? bo nie moge znalezc wyniku
Dokładnie, ja złapałem po 4.33, dzięki ????wiadomo ze rynki odblokowuja na pare sekund ja zagralem sam a dopiero potem pisalem na forum wiec przypuszczam ze malo kto zdazyl ale po minucie byl do zlapania jeszcze kurs 4,33