>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
domel206 802

domel206

Użytkownik
stuttgart - nurnberg over 2.5 @ 1.5
wiem ze kurs slabiutki ale norymberga w koncowce zawsze sie otwieraa wiec albo strzela albo straca i nie zdziwie sie jak jeszcze ze 2 bramki wpadna w koncowce, mozna czekac na lepszy kurs

Otrzymane punkty reputacji: +2
piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
stuttgart - nurnberg over 2.5 @ 1.5

wiem ze kurs slabiutki ale norymberga w koncowce zawsze sie otwieraa wiec albo strzela albo straca i nie zdziwie sie jak jeszcze ze 2 bramki wpadna w koncowce, mozna czekac na lepszy kurs
Ja po takim kursie właśnie pograłem przed meczem, pierwsza połowa zapowiadała, że łatwiej siądzie ten over :jezora: Oby w ogóle siadł ????

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Huddersfield vs Wigan &gt; Huddersfield -0.5 przy 0:1 @1.950 w Bet365, goście przedostatnie miejsce w tabeli, gospodarze przewaga optyczna, remis minimum powinni wyciągnąć

domel206 802

domel206

Użytkownik
Ja po takim kursie właśnie pograłem przed meczem, pierwsza połowa zapowiadała, że łatwiej siądzie ten over :jezora: Oby w ogóle siadł ????

daj spokoj widziales to ? 2 bramki juz wpadly i na bet 365 juz 2 razy ze gol powinno byc 3:1

a jest nadal 2:0 teraz kaminski strzelil i sedzia faul gwizdnal moim zdaniem nie bylo faulu ale spokojnie i tak padnie tutaj zaraz gol jestem tego pewny ????
wychowalem sie w norymberdze chodzilem na mecze krzynowka za czasow 2 bundesligi, i czuje ta druzyne ????

piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
daj spokoj widziales to ? 2 bramki juz wpadly i na bet 365 juz 2 razy ze gol powinno byc 3:1
a jest nadal 2:0 teraz kaminski strzelil i sedzia faul gwizdnal moim zdaniem nie bylo faulu ale spokojnie i tak padnie tutaj zaraz gol jestem tego pewny ????
wychowalem sie w norymberdze chodzilem na mecze krzynowka za czasow 2 bundesligi, i czuje ta druzyne ????
Widziałem, masakra! Moim zdaniem też nie było faulu przy strzale Kamińskiego, nawet prowadzący transmisję też chyba tak myślą, bo po powtórce pokazywali ujęcie na sędziego :jezora: jeszcze teraz goście mieli dobrą okazję i słupek...
Edit: I jeszcze sam na sam gospodarzy :jezora:

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
ja atakowalem ten kurs odrazu jak napisales i zawieszone bylo caly czas, cs ciezko upilnowac
ale BRAWO ????
wiadomo ze rynki odblokowuja na pare sekund ja zagralem sam a dopiero potem pisalem na forum wiec przypuszczam ze malo kto zdazyl ale po minucie byl do zlapania jeszcze kurs 4,33

Otrzymane punkty reputacji: +8
dl13 435

dl13

Użytkownik
wiadomo ze rynki odblokowuja na pare sekund ja zagralem sam a dopiero potem pisalem na forum wiec przypuszczam ze malo kto zdazyl ale po minucie byl do zlapania jeszcze kurs 4,33
Dokładnie, ja złapałem po 4.33, dzięki ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom