Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
stuttgart - nurnberg over 2.5 @ 1.5
wiem ze kurs slabiutki ale norymberga w koncowce zawsze sie otwieraa wiec albo strzela albo straca i nie zdziwie sie jak jeszcze ze 2 bramki wpadna w koncowce, mozna czekac na lepszy kurs
wiem ze kurs slabiutki ale norymberga w koncowce zawsze sie otwieraa wiec albo strzela albo straca i nie zdziwie sie jak jeszcze ze 2 bramki wpadna w koncowce, mozna czekac na lepszy kurs
Huddersfield vs Wigan > Huddersfield -0.5 przy 0:1 @1.950 w Bet365, goście przedostatnie miejsce w tabeli, gospodarze przewaga optyczna, remis minimum powinni wyciągnąć
Huddersfield vs Wigan > Huddersfield -0.5 przy 0:1 @1.950 w Bet365, goście przedostatnie miejsce w tabeli, gospodarze przewaga optyczna, remis minimum powinni wyciągnąć
daj spokoj widziales to ? 2 bramki juz wpadly i na bet 365 juz 2 razy ze gol powinno byc 3:1
a jest nadal 2:0 teraz kaminski strzelil i sedzia faul gwizdnal moim zdaniem nie bylo faulu ale spokojnie i tak padnie tutaj zaraz gol jestem tego pewny ????
wychowalem sie w norymberdze chodzilem na mecze krzynowka za czasow 2 bundesligi, i czuje ta druzyne ????
daj spokoj widziales to ? 2 bramki juz wpadly i na bet 365 juz 2 razy ze gol powinno byc 3:1
a jest nadal 2:0 teraz kaminski strzelil i sedzia faul gwizdnal moim zdaniem nie bylo faulu ale spokojnie i tak padnie tutaj zaraz gol jestem tego pewny ????
wychowalem sie w norymberdze chodzilem na mecze krzynowka za czasow 2 bundesligi, i czuje ta druzyne ????
Widziałem, masakra! Moim zdaniem też nie było faulu przy strzale Kamińskiego, nawet prowadzący transmisję też chyba tak myślą, bo po powtórce pokazywali ujęcie na sędziego :jezora: jeszcze teraz goście mieli dobrą okazję i słupek...
Edit: I jeszcze sam na sam gospodarzy :jezora:
wiadomo ze rynki odblokowuja na pare sekund ja zagralem sam a dopiero potem pisalem na forum wiec przypuszczam ze malo kto zdazyl ale po minucie byl do zlapania jeszcze kurs 4,33
wiadomo ze rynki odblokowuja na pare sekund ja zagralem sam a dopiero potem pisalem na forum wiec przypuszczam ze malo kto zdazyl ale po minucie byl do zlapania jeszcze kurs 4,33