Manchester - West Ham powyżej 7,5 rzutów rożnych @1.975 bet365
Wisła Płock-Piast Gliwice over 2
Crotone-Sampdoria x2
Ako:2
Podajesz , a zamykasz bez paru groszy ?
7 rożnych w 52 minucie, zamykam bez paru groszy bo nie takie jaja się działy
Krasnodar - Zenit @ over 0,5 gola 2,00 stys
moze zamiast wygrac 100 zl bedzie mial 96 zl?Podajesz , a zamykasz bez paru groszy ?
Czy coś po prostu źle zrozumiałem ?
2 i 3 bet już rozliczony, teraz tylko spokojnie czekamy do końca meczuTurów + 9,5 @1,8
Turów +13,5 @1,83 1 połowa
Turów wygra 2 kwartę 3pkt lub więcej @2
Zaebałem się.moze zamiast wygrac 100 zl bedzie mial 96 zl?
No pomyśl chwilę, 7 rożnych w 53 minucie więc zamykam bez paru zł zysku, zresztą 8 rożnycht eż już jestPodajesz , a zamykasz bez paru groszy ?
Czy coś po prostu źle zrozumiałem ?
Na win zagreba jest 3,75 w całoR. w czasie przerwy...Grajcie PDP ZAGREB. Vive zalosnie słabe, Talant widac ze sie od czasu repry pogubił i w klubie. Zagreb bierze ten mecz na luzaku, pewny piniondz!
Przeciez to komputer i ustawiony wspolczynnik ustawia kurs, wiec normalne ze jesli pre bylo na vive 1.15 a jest styk to nie bedzie nagle zagreb faworytem... wy dalej wierzycie ze na zywo siedzi koles i ustala kursy, hehe nie w takich meczach, tutaj wszystkim steruje wspolczynnik i ustawione zasady do sytuacji na boisku.Na win zagreba jest 3,75 w całoR. w czasie przerwy...
To są pewne pieniądze ... ? No ja byłbym ostrożny...
nie ma szans , mam odmienne zdanieGrajcie PDP ZAGREB. Vive zalosnie słabe, Talant widac ze sie od czasu repry pogubił i w klubie. Zagreb bierze ten mecz na luzaku, pewny piniondz!
przeciez vive prawie zawsze ma slabsza I polowe, w drugiej rozjada tamtychGrajcie PDP ZAGREB. Vive zalosnie słabe, Talant widac ze sie od czasu repry pogubił i w klubie. Zagreb bierze ten mecz na luzaku, pewny piniondz!