>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Dokładnie, po herbatę poszedłem, a tu trenerzy obok siebie, superwizir wezwany itd.

2:2 ????
Na moje Delpo przy 40:40 czekał, aż kibice się uspokoją (argentyńscy) a sędzia go upomniał. Potem ponownie go upomniał przy A:40, albo Cilicia, bo nie był gotowy do returnu, ale tu już nie jestem pewny. Generalnie spore zamieszanie i dużo hałasu robionego przez kibiców.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Narciarstwo alpejskie na live:

Maren Skjoeld vs Maria Pietilae Holmner 1 @ 1.85 Bet365

Młoda Norweżka mimo dużo słabszego numeru startowego wykręciła ten sam czas. W drugim zaatakuje. Młoda dziewczyna, ale spory talent. MPH dalej zagubiona.

Chiara Costazza vs Irene Curtoni 1 @ 1.75 Bet365

Włoski pojedynek. 0.22 przewagi. Pojadą jedna po drugiej. Chiara potrafi zaszaleć i wykręcić ładny czas. O ile nie przeszarżuje to powinna ograć rodaczkę.

domel206 802

domel206

Użytkownik
W tym meczu już nic nie warto, obaj na tym zmęczeniu zaczynają patologię grać.

dokladnie tak jak mowisz, ja juz sie zalatwilem na &#39;&#39;cacy&#39;&#39; mialem za 1000 delpo @ 3.7 zamknalem w 4 secie na 0 i tego tysiaka zagralem na 4 set cilic = final taki ze przegralem tysiaka i nie jestem w grze o 2700 na czysto.... A TERAZ w tym meczu bym grosza nie postawil chyba ze na przelamanie...

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
dokladnie tak jak mowisz, ja juz sie zalatwilem na &#39;&#39;cacy&#39;&#39; mialem za 1000 delpo @ 3.7 zamknalem w 4 secie na 0 i tego tysiaka zagralem na 4 set cilic = final taki ze przegralem tysiaka i nie jestem w grze o 2700 na czysto.... A TERAZ w tym meczu bym grosza nie postawil chyba ze na przelamanie...
Life Is a Game and You Make the Rules
:grin:

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Szkoda jedynie, że kibice zachowują się jak zachowują. Del Potro lepszy tenisista, a Cilic wali po siatkach- jaki kraj taki Seppi ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom