Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Na moje Delpo przy 40:40 czekał, aż kibice się uspokoją (argentyńscy) a sędzia go upomniał. Potem ponownie go upomniał przy A:40, albo Cilicia, bo nie był gotowy do returnu, ale tu już nie jestem pewny. Generalnie spore zamieszanie i dużo hałasu robionego przez kibiców.
Maren Skjoeld vs Maria Pietilae Holmner 1 @ 1.85 Bet365
Młoda Norweżka mimo dużo słabszego numeru startowego wykręciła ten sam czas. W drugim zaatakuje. Młoda dziewczyna, ale spory talent. MPH dalej zagubiona.
Chiara Costazza vs Irene Curtoni 1 @ 1.75 Bet365
Włoski pojedynek. 0.22 przewagi. Pojadą jedna po drugiej. Chiara potrafi zaszaleć i wykręcić ładny czas. O ile nie przeszarżuje to powinna ograć rodaczkę.
dokladnie tak jak mowisz, ja juz sie zalatwilem na ''cacy'' mialem za 1000 delpo @ 3.7 zamknalem w 4 secie na 0 i tego tysiaka zagralem na 4 set cilic = final taki ze przegralem tysiaka i nie jestem w grze o 2700 na czysto.... A TERAZ w tym meczu bym grosza nie postawil chyba ze na przelamanie...
dokladnie tak jak mowisz, ja juz sie zalatwilem na ''cacy'' mialem za 1000 delpo @ 3.7 zamknalem w 4 secie na 0 i tego tysiaka zagralem na 4 set cilic = final taki ze przegralem tysiaka i nie jestem w grze o 2700 na czysto.... A TERAZ w tym meczu bym grosza nie postawil chyba ze na przelamanie...