Co tam w meczu JMDP się stało bo na chwile przestałem oglądać?
szybko ????Hertha-Mainz powyzej 1,5 bramki @1.74 marathonbet
Hertha strzeli w 1. połowie @1.90
dobry widze z ciebie as jest. Jemu chodzil o to ze byla chwilowa przerwa i nie wiadomo o co chodziłoa co masz na mysli ?
ciezko cos powiedziec Delpo niby ciezko biega, Cilic niby lepiej wyglada ale nic nie wiadomo caly czas '' jak to mowi Hajto to sa wlasnie te detale, i to one zadecyduja o wyniku''
ciężko byłoManchester United - West Ham
powyżej 4.5 rożnego w I połowie @2.02
Bet365
Dokładnie, po herbatę poszedłem, a tu trenerzy obok siebie, superwizir wezwany itd.dobry widze z ciebie as jest. Jemu chodzil o to ze byla chwilowa przerwa i nie wiadomo o co chodziło
nie zalapalem nic z tego. Delpo serwowal, bylo 40:0, za chwile sie zrobilo 40:40 zaczal cos gestykulowac rekoma i nagle 3 minuty sie przerwy zrobilo. Chyba nikt wlacznie z komentatorem i kibicami w hali nie wiedzial o co chodzi.Dokładnie, po herbatę poszedłem, a tu trenerzy obok siebie, superwizir wezwany itd.
2:2 ????
4 set Del Potro- będzie tak samo jak z Delbonisem, jedynie zakończenie trochę inne ????
podbijam pytanko , jakims fajnym strimkiem ktos podratuje do wojskowych ? odrazu na belfera bedzieposiada ktos stream do legii?