>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
radinho19 241

radinho19

Użytkownik
A ja kibicuje Popkowi. Może dlatego, że przygotowywał się w Płocku razem z Marcinem Różalskim. I liczę na jakąś niespodziankę jutro.

domel206 802

domel206

Użytkownik
ja w tym czasie obejrze jakis dobry meczyk w hiszpanii albo portugalii
zanim dojdzie do ich walki to juz skonczysz ogladac hiszpanie i bd na koncowce porto bragga wiec i popka obejrzysz, jak masz jakies info od popka bo slyszalem ze grasz u niego w teledyskach to dawaj znac ???? :spokodfhgfh:

dl13 435

dl13

Użytkownik
A ja kibicuje Popkowi. Może dlatego, że przygotowywał się w Płocku razem z Marcinem Różalskim. I liczę na jakąś niespodziankę jutro.
Ja myślałem, że robi z siebie debila dla popularności, ale jak u Wojewódzkiego go obejrzałem, to jednak stwierdzam iż za inteligentny to on nie jest :p
Bardzo pewnie mowil o sklepaniu Pudziana itd, ale moim zdaniem Pudzian czy sie go lubi czy nie, to jednak zawodowy sportowiec, całe życie ciężary, a od kilku lat walki, wątpię, żeby odpuścił Popkowi, który właśnie u Wojewódzkiego mówił, że odstawił wszystko, ale tylko walka się skończy i wraca :d może powinienem tam czuć ironie, ale zdecydowanie nie czułem ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom