Bardzo dobrzeLewy z wolnego brameczka ????
dobra to pora na mnie ????
ja od siebie daje dzis :
PlusLiga
Czarni Radom- Jastrzebski
over 183.5 pkt w meczu@ 1.7 Unibet bet 365 ma linie 184 @1.83
jastrzebski bez muzaja raczej, nawet jesli pogra to 4 sety gwarantowanie jastrzebski nigdy nie gra rowno 3 setow
Czarni ostatnio rozpedzeni, na wlasnej hali piekielnie mocni, jako druzyna stanowia calosc ????
Bayern- Mainz
Bayern over 2,5 bramki w meczu @ 2.2
Tutaj licze na przelamanie bawarczykow bo dawno nie klepneli paru bramek dzis okazja najlepsza z najlepszych mainz jest dziurawy jak szwajcarski ser, licze ze worek otworzy sie bardzo szybko, a bayern jak dobrze zacznie to idzie jak ''lokomoytywy'' wawo ????
a na teraz
Kaiserslautern DNB @ 1.83
pierwsza polowa przespana+ nie strzelony karny, mysle ze trener potrzasnal nimi w przerwie i wezmą się do roboty w najgorszym przypadku bedzie zwrot bo przegrać nie powinni St Pauli w 2 polowach sa nadzwyczaj slabi z reguly i mysle że dzis sie nic nie zmieni ????
Notingham zamknałem z zyskiem moim zdaniem zostanie remis. a jednak nie potrzebnieBenfica @2.20
Nothingam @2.87
single po 100
W Warszawie gram Btts. Chyba najlepsza opcja na ten mecz.
wygraja[TheNormalOne napisał:;6211215]Ogląda ktoś Benfice ? Wygrają to ?
I siadło[TheNormalOne napisał:;6211115]Powinno siąść w 2 połowę bo Wisła zaczyna grać odważniej a i Prijo powinien się pojawić wiec czekamy na bramki )
NO PRIJO NO FUN ;D
Mozna GrubO ?wygraja
Nottingham - Newcastle 1 @4,33.
Goście około 65-70 minuty zaczną puchnąć. Jest spora szansa, że to wejdzie. W ostatniej kolejce przegrali u siebie, początek gorszej serii, dzisiaj kontynuujemy.
Inter +1.5 @1.375 ale się nabrałem...
Bayern over 2.5 w meczu @1.44
Napoli over 2.5 w meczu @1.70
Legia over 2.5 w meczu @1.70
tragedii nie masingle Legia & over 2.5 @2.10 ????
single Bayern & over 3.5 @2.30
:]bez jaj, rozumiem ze Newcastle to koty w Championship, ale R=Z Nottingam to trzeba wejsc..
@3
wygraja
rozmawialem z wujkiem w przerwie, mowi ze zawodnicy Maritimo bardzo zmotywowani by zdobyc chociaz punkt, ale Benfica dzis silna i ciezko bedzie o remis, takze polecam wygrana benfydzwon do wujasza, zapytaj kiedy strzela bo nie wiem czy czekac czy juz grac benfice
Mozna GrubO ?