b2b po dwóch dogrywkach, i grają w Denver, gdzie geograficznie położenie hali nie jest sprzyjające. Poza tym Nuggets u siebie jest całkiem niezłe, ale ja i tak ide w Rockets, taki kurs, że warto spróbować ???? dzisiaj dałem na live 6 lub więcej, to oczywiście 5oma się skończyło ^^ typowo ????Ktoś mi może wyjaśnić kurs na Rockets?
wyrownal na 5-5 i jest decider a on przy stoleOgląda ktoś Fu? Co tak kurs spadł
Postawiłem.na niego przy kursie 2,75 może wejść?wyrownal na 5-5 i jest decider a on przy stole
wejdzie!! dostalem info ze fu sie obudzil i bedzie walczyl do konca jak prawdziwy potomek kung lao!Postawiłem.na niego przy kursie 2,75 może wejść?
Dobra zamykam nie ma sensu
SK win 2;0 @2.75
A SK @1.53
to wydaje sie byc lokata
Trzymam za słowowejdzie!! dostalem info ze fu sie obudzil i bedzie walczyl do konca jak prawdziwy potomek kung lao!
a wizards albo lakers?Tylko jak ogarnąc to co sie tam ostatnimi czasy dzieje ? Wczoraj grałem na Clipers:razz:
Na warita mozna tak.
Chicago
Pelicans
Phila
Wawo Ty musisz byc jakims agentem,bo szary człowiek nie może mieć dostępu do tego typu wiadomości.wejdzie!! dostalem info ze fu sie obudzil i bedzie walczyl do konca jak prawdziwy potomek kung lao!
Dzięki za Fu piękny zarobek mi dałanaliza zawsze mowi ze wejdzie a czesto okazuje sie okazuje ze wchodzi jak pindol w analu z iza ????
i dziekuje za reputkeFu 2.75 bet365
gratuluje!Brawo Wawo zarobiłem 170 £ NA FU