wawo
Użytkownik
Dynamo Moskwa set III 1.57 bet365
Dynamo Moskwa set III 1.57 bet365
Zobaczymy, mogli zrobić coś na wzór tego rzutu królikiem co na wielkanoc kiedyś byłMam tak samo, ale coś tam piszą, że to automatem bierze udział
Zależy od map ale wydaje mi się że Astralis urwie 1 mapę na 2:1 pewnie fajny kurs bedzieJose, nic mi nie mów... Miałem piękny kuponik, które kończyło mi VP 2-1, jak było dla Polaków 14-12 kurs na ich zwycięstwo wynosił 1.12 bodajże, nie mogłem zamknąć, a kontry nie zdążyłem zagrać.
SK 2:0? ????
Nuke raczej nie będzie bo sk przeważnie banuje, powinienem być ale nie obiecujeBędziesz wieczorem, żeby dać znać? Tak patrzę i na miejscu Astralis brałbym Nuke'a, a tego powinni wygrać.
1 gol NK Solin @3,25
Nie gram tego badziewia więcej 4:5 15:0 i 2 DF, potem 2 drugie serwisy i połamany, po pierwszym secie wygranym 6-1. Co za pacan.Sebastian Ofner @1,80 winmasters.
Przecież Altmaier to chyba dość zdolny młodzian. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale z 2-3 miechy temu w jakiś ITF w Szwajcarii go widziałem to dobrze pogrywał.Nie gram tego badziewia więcej 4:5 15:0 i 2 DF, potem 2 drugie serwisy i połamany, po pierwszym secie wygranym 6-1. Co za pacan.
Higgins to nawet 1 frejma nie ugra ????Murphy również 100 ???? oj Psotnik Psotnik a ty swoje o 8,5:razz::razz::razz:
????Krasnoyarsk kobiety siatka po mecz @3,10
Dynamo Mecz 1.5
polecam gorąco
Myślę że ugra i to jeszcze ze 100Higgins to nawet 1 frejma nie ugra ????
Maccabi Herzliya vs Hapoel Akko > under 2.5 FT @1.875 w Bet365
Nie wiem co się stało z Pellegrino. Nie mogłem obejrzeć zawodów, więc dopiero kiedy zobaczę powtórkę coś więcej powiem. Dziwny bieg. Svensson max półfinał i 12 lokata, ale Włoch to dzisiaj rozczarował po całości.Biegi narciarskie na jutrzejsze południe:
https://forum.bukmacherskie.com/f512/biegi-narciarskie-2016-2017-lillehammer-tour-02-04-12-2016-a-140508.html#post6209964
Spoko dubel, niezły limit i warto atakować.