Over 0.5 HT , over 1 HT zwrotFC Targu Mures II vs FC Zalau > over 0.5 HT @1.44 oraz over 1 HT @2.025 w Bet365
Svennson wygral rywalizacje h2f jesli o to chodzi ????Panowie szukam wyniku w biegach narciarskich (typ od Rogera) Pellegrino - Svensson pomoże ktoś?
Dostali runu teraz, podobnie jak w 2 kwarcie. Słabo to wygląda ale kto wie. W Chinach wszystko możliwe.Tianjin chyba nie da rady prawda?
Kaczki-GuangdongGraliście coś dziś z Chin?
Mam tak samo, ale coś tam piszą, że to automatem bierze udziałPanowie, bawił się ktoś w tej nowej promocji skrilla Cash Drop?
Klikam na ten kryształ, ale żadnej reakcji.
porównuję składy, potem sprawdzam absencje. Dogi nawet jak nie siadają, to często można skontrować, ja ostatnio zrobiłem surebeta. Dałem 100 po 7,05@ na gości, potem skontrowałem za 100 po 10,50@ na gospodarzy i wygrali 1 pkt, więc zarobiłem więcej niż zamierzałem ????@Rambo masz zawsze jakieś info co do tych Chin, jakieś absencje, coś? Bo często widzę, że underdogi z Chin mają powodzenie.
O boże, 0:2 w 9' min, przepraszam, dramat, żeby miało wejść, to musi być mega fart????:?Maccabi Herzliya vs Hapoel Akko > under 2.5 FT @1.875 w Bet365
MÓWIŁEM Ci wczoraj za faze 2:1 :dOstatnio pisałem, że można śmiało grać Cuprum w meczu z Jastrzębskim. Dziś to samo - przeciw Jastrzębskiemu wygląda bardzo dobrze. Dam jeszcze info ok. 18, czy gra Muzaj, ale jeśli nie to petarda, biorąc pod uwagę specyfikę hali w Radomiu.