Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
porównuję składy, potem sprawdzam absencje. Dogi nawet jak nie siadają, to często można skontrować, ja ostatnio zrobiłem surebeta. Dałem 100 po 7,05@ na gości, potem skontrowałem za 100 po 10,50@ na gospodarzy i wygrali 1 pkt, więc zarobiłem więcej niż zamierzałem ????
Ostatnio pisałem, że można śmiało grać Cuprum w meczu z Jastrzębskim. Dziś to samo - przeciw Jastrzębskiemu wygląda bardzo dobrze. Dam jeszcze info ok. 18, czy gra Muzaj, ale jeśli nie to petarda, biorąc pod uwagę specyfikę hali w Radomiu.
Ostatnio pisałem, że można śmiało grać Cuprum w meczu z Jastrzębskim. Dziś to samo - przeciw Jastrzębskiemu wygląda bardzo dobrze. Dam jeszcze info ok. 18, czy gra Muzaj, ale jeśli nie to petarda, biorąc pod uwagę specyfikę hali w Radomiu.
Jose, nic mi nie mów... Miałem piękny kuponik, które kończyło mi VP 2-1, jak było dla Polaków 14-12 kurs na ich zwycięstwo wynosił 1.12 bodajże, nie mogłem zamknąć, a kontry nie zdążyłem zagrać.
SK 2:0? ????