>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
@Rambo masz zawsze jakieś info co do tych Chin, jakieś absencje, coś? Bo często widzę, że underdogi z Chin mają powodzenie.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
@Rambo masz zawsze jakieś info co do tych Chin, jakieś absencje, coś? Bo często widzę, że underdogi z Chin mają powodzenie.
porównuję składy, potem sprawdzam absencje. Dogi nawet jak nie siadają, to często można skontrować, ja ostatnio zrobiłem surebeta. Dałem 100 po 7,05@ na gości, potem skontrowałem za 100 po 10,50@ na gospodarzy i wygrali 1 pkt, więc zarobiłem więcej niż zamierzałem ????

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Ostatnio pisałem, że można śmiało grać Cuprum w meczu z Jastrzębskim. Dziś to samo - przeciw Jastrzębskiemu wygląda bardzo dobrze. Dam jeszcze info ok. 18, czy gra Muzaj, ale jeśli nie to petarda, biorąc pod uwagę specyfikę hali w Radomiu.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Ostatnio pisałem, że można śmiało grać Cuprum w meczu z Jastrzębskim. Dziś to samo - przeciw Jastrzębskiemu wygląda bardzo dobrze. Dam jeszcze info ok. 18, czy gra Muzaj, ale jeśli nie to petarda, biorąc pod uwagę specyfikę hali w Radomiu.
MÓWIŁEM Ci wczoraj za faze 2:1 :d

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Jose, nic mi nie mów... Miałem piękny kuponik, które kończyło mi VP 2-1, jak było dla Polaków 14-12 kurs na ich zwycięstwo wynosił 1.12 bodajże, nie mogłem zamknąć, a kontry nie zdążyłem zagrać.
SK 2:0? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom