557 siekiera512 Użytkownik Listopad 19, 2016 #863 Imo warto pograc na Dignitas w meczu z Fnatic. Ciekawe jakie kursy beda
1,2K nevener Użytkownik Listopad 19, 2016 #864 Moje rady dotarły do coacha Pacers i od razu Booker i Bledsoe po faulu złapali
1,2K nevener Użytkownik Listopad 19, 2016 #866 Teague robi over za chwilę i potem życzę wszystkiego najlepszego z Suns.
H 733 hajs_enberg Użytkownik Listopad 19, 2016 #868 Teague robi over za chwilę i potem życzę wszystkiego najlepszego z Suns. Kliknij aby rozwinąć... dlugo jeszcze bedziesz spamowal? cieszymy sie ze masz teague ale ochlon troche
Teague robi over za chwilę i potem życzę wszystkiego najlepszego z Suns. Kliknij aby rozwinąć... dlugo jeszcze bedziesz spamowal? cieszymy sie ze masz teague ale ochlon troche
5,7K tomek80 Użytkownik Listopad 19, 2016 #869 Teague robi over za chwilę i potem życzę wszystkiego najlepszego z Suns. Kliknij aby rozwinąć... Ja ïch zamknąłem w przerwie z fajnym plusem,czułem,ze dobrze nie bedzie.
Teague robi over za chwilę i potem życzę wszystkiego najlepszego z Suns. Kliknij aby rozwinąć... Ja ïch zamknąłem w przerwie z fajnym plusem,czułem,ze dobrze nie bedzie.
955 zraszacz-bukow Użytkownik Listopad 19, 2016 #870 Beka z Almagro ???? pomyslec, ze on kiedys dobry byl
553 _stan_ Użytkownik Listopad 19, 2016 #871 dlugo jeszcze bedziesz spamowal? cieszymy sie ze masz teague ale ochlon troche Kliknij aby rozwinąć... dokładnie, jeszcze zapeszy, a nawet nie napisał tu wcześniej, że to gra ????
dlugo jeszcze bedziesz spamowal? cieszymy sie ze masz teague ale ochlon troche Kliknij aby rozwinąć... dokładnie, jeszcze zapeszy, a nawet nie napisał tu wcześniej, że to gra ????
195 wcaleniee Użytkownik Listopad 19, 2016 #872 Indianie dziś trzeba pod kosz wjeżdżać bo tam jest dziura, a Suns mają min. trzech gości którzy to potrafią. Jak się poprawią w obronie i te głupie faule się skończą to wygrają.
Indianie dziś trzeba pod kosz wjeżdżać bo tam jest dziura, a Suns mają min. trzech gości którzy to potrafią. Jak się poprawią w obronie i te głupie faule się skończą to wygrają.
553 _stan_ Użytkownik Listopad 19, 2016 #873 PG nie gra over 16 Teague'a na uni po @1,85 Kliknij aby rozwinąć... zabite
1,2K nevener Użytkownik Listopad 19, 2016 #874 Słaby ten mecz w Indianapolis, Tucker zbiórkami zrobił teraz robotę.
2,3K valentine28 Forum VIP Listopad 19, 2016 #875 Valentine a co myślisz o pograniu na OG? Kliknij aby rozwinąć... co to jest OG? Envyus @3,5 Na przekor, bo Siekiera zagral xd. Kliknij aby rozwinąć... Dignitas gra lepiej po stronie CT na mapie Cobblestone (tak jak i virtusi)
Valentine a co myślisz o pograniu na OG? Kliknij aby rozwinąć... co to jest OG? Envyus @3,5 Na przekor, bo Siekiera zagral xd. Kliknij aby rozwinąć... Dignitas gra lepiej po stronie CT na mapie Cobblestone (tak jak i virtusi)
423 randomizerr Użytkownik Listopad 19, 2016 #876 Envus strzela do swoich i nie sprawdza oczywistych pozycji. Jednak nawet Siekeira Digow nie zatopi.
195 wcaleniee Użytkownik Listopad 19, 2016 #877 Chriss, Len, Bledsoe, Knight po 4 faule, Booker 3:-D cyrk
164 mlodybankrut Użytkownik Listopad 19, 2016 #879 co to jest OG? Dignitas gra lepiej po stronie CT na mapie Cobblestone (tak jak i virtusi) więc nie polecam grać teraz envy Kliknij aby rozwinąć... OG - Optic Gaming
co to jest OG? Dignitas gra lepiej po stronie CT na mapie Cobblestone (tak jak i virtusi) więc nie polecam grać teraz envy Kliknij aby rozwinąć... OG - Optic Gaming
557 siekiera512 Użytkownik Listopad 19, 2016 #880 Dignitas fajnie gralo na poczatku a teraz systematycznie traca przewage. Zle to sie skonczy Juz remis... bedzie w dupala, dobry dzien ????
Dignitas fajnie gralo na poczatku a teraz systematycznie traca przewage. Zle to sie skonczy Juz remis... bedzie w dupala, dobry dzien ????