U
0
Usunięty użytkownik 130176
Gość
Muszą, fotel lidera na wyciągnięcie ręki. Monaco to klasowy zespół i jedną wcisnąOglądasz? Dobrze, że pozytywnie podchodzisz, mam inne zdanie i łatwo nie będzie, oby in plus
Muszą, fotel lidera na wyciągnięcie ręki. Monaco to klasowy zespół i jedną wcisnąOglądasz? Dobrze, że pozytywnie podchodzisz, mam inne zdanie i łatwo nie będzie, oby in plus
Trochę po chińsku to wyszło, ja tez nie miałem pojęcia o co tu chodzi:grin:W sts w ogole nie ma przy handim + zawsze jest - dlatego napisałem tak jak jest na kuponie.
Wynik może pójść w każdą stronę, trochę sam się wkopałem, ale w drużynie z księstwa widać wyższa jakośćktoś ogląda Monaco? lepiej grają czy nie warto na nich stawiać?
Wszystko możliwe, najbardziej remis, ostrożnie, pierwsze 10min drugiej połowy wszytko powiektoś ogląda Monaco? lepiej grają czy nie warto na nich stawiać?
Dawaj Gruby podniecajmy sie Twoimi typami (bez spiny ziom)co Wy sie podniecacie tak tym Monaco i Lopezami?
ani Ci ani ci
Obys mial 50% racji, bo mam Monaco i Klaasen/Ramco Wy sie podniecacie tak tym Monaco i Lopezami?
ani Ci ani ci