U 0 Usunięty użytkownik 130176 Gość Listopad 18, 2016 #521 Monaco może dobić jak gospodarze się otworzą, chyba warto rozważyć ich gola jeszcze w tym meczu Kliknij aby rozwinąć... Ledwie zdążyłem to przeczytać...
Monaco może dobić jak gospodarze się otworzą, chyba warto rozważyć ich gola jeszcze w tym meczu Kliknij aby rozwinąć... Ledwie zdążyłem to przeczytać...
16,7K aka-shakal Użytkownik Listopad 18, 2016 #522 Dobrze ktoś tam napisał, że Falcao powinien zagrać może by coś weszło. Sam miałem napisać czemu ten siedzi na ławce, tak to już rozsypał się worek z bramkami właśnie jest 0:2.
Dobrze ktoś tam napisał, że Falcao powinien zagrać może by coś weszło. Sam miałem napisać czemu ten siedzi na ławce, tak to już rozsypał się worek z bramkami właśnie jest 0:2.
423 randomizerr Użytkownik Listopad 18, 2016 #523 Monaco dwa! Klaaseny i Monaco zamkniete. Teraz mozna ogladac jak Lysy nawbija maxow i jest pieknie.
495 lamora365 Użytkownik Listopad 18, 2016 #526 Monaco dwa! Klaaseny i Monaco zamkniete. Teraz mozna ogladac jak Lysy nawbija maxow i jest pieknie. Kliknij aby rozwinąć... Coś warto jeszcze na lysego postawić teraz?
Monaco dwa! Klaaseny i Monaco zamkniete. Teraz mozna ogladac jak Lysy nawbija maxow i jest pieknie. Kliknij aby rozwinąć... Coś warto jeszcze na lysego postawić teraz?
U 0 Usunięty użytkownik 130176 Gość Listopad 18, 2016 #527 Z Argentyną miał tak strzelać pusiak jeden ???? Kliknij aby rozwinąć... Nawet Argentyna nie ma tak słabej obrony jak dzisiaj Lorient
Z Argentyną miał tak strzelać pusiak jeden ???? Kliknij aby rozwinąć... Nawet Argentyna nie ma tak słabej obrony jak dzisiaj Lorient
495 lamora365 Użytkownik Listopad 18, 2016 #528 Chłopaki macie jakieś cikawe typy na NBA dzisiejsze ?
423 randomizerr Użytkownik Listopad 18, 2016 #530 Coś warto jeszcze na lysego postawić teraz? Kliknij aby rozwinąć... Powiem szczerze, ze chyba mu sie nie chce. W kazdej chwili moze odpalic i zrobic show, no ale maksow cos nie rzuca.
Coś warto jeszcze na lysego postawić teraz? Kliknij aby rozwinąć... Powiem szczerze, ze chyba mu sie nie chce. W kazdej chwili moze odpalic i zrobic show, no ale maksow cos nie rzuca.
U 0 Usunięty użytkownik 130176 Gość Listopad 18, 2016 #531 Kto sedziuje mecz betisu? Ktoś wie Kliknij aby rozwinąć... Gonalez x2 ktoś wspominał
251 ice29 Użytkownik Listopad 18, 2016 #532 Kto sedziuje mecz betisu? Ktoś wie Kliknij aby rozwinąć... napisałem przecież González González Kliknij aby rozwinąć...
Kto sedziuje mecz betisu? Ktoś wie Kliknij aby rozwinąć... napisałem przecież González González Kliknij aby rozwinąć...
495 lamora365 Użytkownik Listopad 18, 2016 #534 Powiem szczerze, ze chyba mu sie nie chce. W kazdej chwili moze odpalic i zrobic show, no ale maksow cos nie rzuca. Kliknij aby rozwinąć... A ile ma teraz 180 ? sorry za spam, nie mogę tego znalexc. Dzięki za odpowiedź btw.
Powiem szczerze, ze chyba mu sie nie chce. W kazdej chwili moze odpalic i zrobic show, no ale maksow cos nie rzuca. Kliknij aby rozwinąć... A ile ma teraz 180 ? sorry za spam, nie mogę tego znalexc. Dzięki za odpowiedź btw.
U 0 Usunięty użytkownik 130176 Gość Listopad 18, 2016 #535 To Lorient kompletnie nie ma obrony, o defensywnym pomocniku nie mówiąc Monaco win 2.3 Całoroczny Kliknij aby rozwinąć... Dobra, bo później zapomne :]
To Lorient kompletnie nie ma obrony, o defensywnym pomocniku nie mówiąc Monaco win 2.3 Całoroczny Kliknij aby rozwinąć... Dobra, bo później zapomne :]
423 randomizerr Użytkownik Listopad 18, 2016 #536 Lysy over 7,5 maxow @1,8. Jak tylko mu sie zechce to wejdzie latwiutko.
H 733 hajs_enberg Użytkownik Listopad 18, 2016 #537 Stjarnan 3.85 kosz islandia Lopezy na minus ciapate sie nie daly 365
423 randomizerr Użytkownik Listopad 18, 2016 #538 A ile ma teraz 180 ? sorry za spam, nie mogę tego znalexc. Dzięki za odpowiedź btw. Kliknij aby rozwinąć... 2 180 ma w tej chwili
A ile ma teraz 180 ? sorry za spam, nie mogę tego znalexc. Dzięki za odpowiedź btw. Kliknij aby rozwinąć... 2 180 ma w tej chwili