R 118 revolt86 Użytkownik Listopad 18, 2016 #461 Lorient vs Monako 1 połowa over 0.5 gola @ 1.72 Kliknij aby rozwinąć... dużo sytuacji pod bramką ale brak skuteczności :/
Lorient vs Monako 1 połowa over 0.5 gola @ 1.72 Kliknij aby rozwinąć... dużo sytuacji pod bramką ale brak skuteczności :/
169,5K wsc Użytkownik Listopad 18, 2016 #463 Darusafaka nie przegra -5.5 @1.8 Kliknij aby rozwinąć... 85-81
2,4K applause Użytkownik Listopad 18, 2016 #464 Coś czuje że te BP dla Klasenów się zemszczą i Lopezy to wezmą ????
1,3M deepred Moderator Członek Załogi Listopad 18, 2016 #466 85-81 Kliknij aby rozwinąć... No faktycznie, wcale nie przegrali. ????
P 531 paolo_ Użytkownik Listopad 18, 2016 #467 To Lorient kompletnie nie ma obrony, o defensywnym pomocniku nie mówiąc Monaco win 2.3 Całoroczny Kliknij aby rozwinąć... Oglądasz? Dobrze, że pozytywnie podchodzisz, mam inne zdanie i łatwo nie będzie, oby in plus
To Lorient kompletnie nie ma obrony, o defensywnym pomocniku nie mówiąc Monaco win 2.3 Całoroczny Kliknij aby rozwinąć... Oglądasz? Dobrze, że pozytywnie podchodzisz, mam inne zdanie i łatwo nie będzie, oby in plus
735 wojak1908 Użytkownik Listopad 18, 2016 #468 Coś czuje że te BP dla Klasenów się zemszczą i Lopezy to wezmą ???? Kliknij aby rozwinąć... ogladasz mecz? tak szczerze?
Coś czuje że te BP dla Klasenów się zemszczą i Lopezy to wezmą ???? Kliknij aby rozwinąć... ogladasz mecz? tak szczerze?
1,8K kubson21 Użytkownik Listopad 18, 2016 #469 Brawo Craxa, teraz to juz zamkne �� Kliknij aby rozwinąć... zdążyłeś? ????
4,6K kuchcik Użytkownik Listopad 18, 2016 #470 Jutro takie mecze w kopaną, a w międzyczasie dwa półfinały WTF. Niedobrze. Chociaż Murraya z Raonicem da radę zmieścić w grafiku.
Jutro takie mecze w kopaną, a w międzyczasie dwa półfinały WTF. Niedobrze. Chociaż Murraya z Raonicem da radę zmieścić w grafiku.
802 domel206 Użytkownik Listopad 18, 2016 #471 Dokladam 2bundesliga Nurnberg-wurzburg over 3.5 kurs 1.6 Norymberga pewnie jeszcze strzeli i zdazy stracic a jeden gol padnie obowiazkowo
Dokladam 2bundesliga Nurnberg-wurzburg over 3.5 kurs 1.6 Norymberga pewnie jeszcze strzeli i zdazy stracic a jeden gol padnie obowiazkowo
169,5K wsc Użytkownik Listopad 18, 2016 #472 No faktycznie, wcale nie przegrali. ???? Kliknij aby rozwinąć... Dałem ze nie przegraja -5.5 a przegrali 4-ma takze o co sie rozchodzi? ????
No faktycznie, wcale nie przegrali. ???? Kliknij aby rozwinąć... Dałem ze nie przegraja -5.5 a przegrali 4-ma takze o co sie rozchodzi? ????
1,8K kubson21 Użytkownik Listopad 18, 2016 #473 Nie moje klimaty ale jakoś nie mogę się powstrzymać i grosze idą na : Radomiak Radom - Siarka Tarnobrzeg REMIS @ 10 bet365 Kliknij aby rozwinąć...
Nie moje klimaty ale jakoś nie mogę się powstrzymać i grosze idą na : Radomiak Radom - Siarka Tarnobrzeg REMIS @ 10 bet365 Kliknij aby rozwinąć...
1,2K nevener Użytkownik Listopad 18, 2016 #474 CSKA Moskwa powyżej 83,5 pkt @1.83 bet365 Kliknij aby rozwinąć...
423 randomizerr Użytkownik Listopad 18, 2016 #475 zdążyłeś? ???? Kliknij aby rozwinąć... Haha, ale mialem nosa. Na szczescie najpierw zamknalem, potem napisalem posta, takze zdazylem ????
zdążyłeś? ???? Kliknij aby rozwinąć... Haha, ale mialem nosa. Na szczescie najpierw zamknalem, potem napisalem posta, takze zdazylem ????
1,3M deepred Moderator Członek Załogi Listopad 18, 2016 #476 Dałem ze nie przegraja -5.5 a przegrali 4-ma takze o co sie rozchodzi? ???? Kliknij aby rozwinąć... No to w takim razie źle zapisałeś, bo dałeś Darussafaka -5,5 (mieli wygrać sześcioma, a nie przegrać nie więcej niż pięcioma).
Dałem ze nie przegraja -5.5 a przegrali 4-ma takze o co sie rozchodzi? ???? Kliknij aby rozwinąć... No to w takim razie źle zapisałeś, bo dałeś Darussafaka -5,5 (mieli wygrać sześcioma, a nie przegrać nie więcej niż pięcioma).
H 902 hank Użytkownik Listopad 18, 2016 #478 Jutro takie mecze w kopaną, a w międzyczasie dwa półfinały WTF. Nie dobrze. Chociaż Murraya z Raonicem da radę zmieścić w grafiku. Kliknij aby rozwinąć... Ja rozumiem odpuścić końcówkę United z Arenalem, ale Łęczną z Ruchem? Tomek, grałeś w końcu Real? ja puściłem + over 9,5 RR Jagi z Legią.
Jutro takie mecze w kopaną, a w międzyczasie dwa półfinały WTF. Nie dobrze. Chociaż Murraya z Raonicem da radę zmieścić w grafiku. Kliknij aby rozwinąć... Ja rozumiem odpuścić końcówkę United z Arenalem, ale Łęczną z Ruchem? Tomek, grałeś w końcu Real? ja puściłem + over 9,5 RR Jagi z Legią.
169,5K wsc Użytkownik Listopad 18, 2016 #479 No to w takim razie źle zapisałeś, bo dałeś Darussafaka -5,5 (mieli wygrać sześcioma, a nie przegrać nie więcej niż pięcioma). Kliknij aby rozwinąć... W sts w ogole nie ma przy handim + zawsze jest - dlatego napisałem tak jak jest na kuponie.
No to w takim razie źle zapisałeś, bo dałeś Darussafaka -5,5 (mieli wygrać sześcioma, a nie przegrać nie więcej niż pięcioma). Kliknij aby rozwinąć... W sts w ogole nie ma przy handim + zawsze jest - dlatego napisałem tak jak jest na kuponie.
1,3M deepred Moderator Członek Załogi Listopad 18, 2016 #480 W sts w ogole nie ma przy handim + zawsze jest - dlatego napisałem tak jak jest na kuponie. Kliknij aby rozwinąć... Nie znam się na ziemniakach, więc nie wchodzę w polemikę.
W sts w ogole nie ma przy handim + zawsze jest - dlatego napisałem tak jak jest na kuponie. Kliknij aby rozwinąć... Nie znam się na ziemniakach, więc nie wchodzę w polemikę.