dużo sytuacji pod bramką ale brak skuteczności :/Lorient vs Monako
1 połowa over 0.5 gola @ 1.72
dużo sytuacji pod bramką ale brak skuteczności :/Lorient vs Monako
1 połowa over 0.5 gola @ 1.72
85-81Darusafaka nie przegra -5.5 @1.8
No faktycznie, wcale nie przegrali. ????85-81
Oglądasz? Dobrze, że pozytywnie podchodzisz, mam inne zdanie i łatwo nie będzie, oby in plusTo Lorient kompletnie nie ma obrony, o defensywnym pomocniku nie mówiąc
Monaco win
2.3
Całoroczny
ogladasz mecz? tak szczerze?Coś czuje że te BP dla Klasenów się zemszczą i Lopezy to wezmą ????
zdążyłeś? ????Brawo Craxa, teraz to juz zamkne ��
Dałem ze nie przegraja -5.5 a przegrali 4-ma takze o co sie rozchodzi? ????No faktycznie, wcale nie przegrali. ????
Nie moje klimaty ale jakoś nie mogę się powstrzymać i grosze idą na :
Radomiak Radom - Siarka Tarnobrzeg REMIS @ 10 bet365
CSKA Moskwa powyżej 83,5 pkt @1.83 bet365
Haha, ale mialem nosa. Na szczescie najpierw zamknalem, potem napisalem posta, takze zdazylem ????zdążyłeś? ????
No to w takim razie źle zapisałeś, bo dałeś Darussafaka -5,5 (mieli wygrać sześcioma, a nie przegrać nie więcej niż pięcioma).Dałem ze nie przegraja -5.5 a przegrali 4-ma takze o co sie rozchodzi? ????
Ja rozumiem odpuścić końcówkę United z Arenalem, ale Łęczną z Ruchem?Jutro takie mecze w kopaną, a w międzyczasie dwa półfinały WTF. Nie dobrze.
Chociaż Murraya z Raonicem da radę zmieścić w grafiku.
W sts w ogole nie ma przy handim + zawsze jest - dlatego napisałem tak jak jest na kuponie.No to w takim razie źle zapisałeś, bo dałeś Darussafaka -5,5 (mieli wygrać sześcioma, a nie przegrać nie więcej niż pięcioma).
Nie znam się na ziemniakach, więc nie wchodzę w polemikę.W sts w ogole nie ma przy handim + zawsze jest - dlatego napisałem tak jak jest na kuponie.