randomizerr
Użytkownik
Straszny dzienFlames @2,05
Rangers @2,4
Jackets @1,71
Edit
Jednak Kurtki walcza ????
No i jednak nie powalczyli.
Straszny dzienFlames @2,05
Rangers @2,4
Jackets @1,71
Nom wiesz tutaj juz jest skrajnosc przypadku. Bo ja zawsze zamykam wiec i tak bym to zamknal w 3 kwarcie gdzie do overu brakowalo 44pkt. Wiec teoretycznie uchronilo... ale no jak nigdy sobie nie pozwalam zeby takie sumy zostawic bez kontroli.Ciągle tak twierdzisz,nie uchroniło :] ?
Miales farta nie trafil wolnego hehe obejdzie sie moze bez ot1:39....13 pktow...zobaczymy wyczyn NBA? tzn 14 pkt w poltorej min? ????
Szczescie takie ze nie trafiali z osobistych bo tak by bylo slaboMiales farta nie trafil wolnego hehe obejdzie sie moze bez ot
99:96 = 195mam perelke na dzis panowie i panie, Detroit Houston under 200.5 @2.6....Value dnia
mozna tez ostro w under 206.5 dla pewnosci @ 1.97,ale 200.5 powinno wejsc jak nic
ps. Nie marnujcie czasu na reputki tylko grajcie poki kurs nie spadnie.
Jak mam grac under to wogole nie tykam, w skrajnyxh przypadkach stawiam underyja gram Tor vs Clip under 207.5 @ 1.97
but what if i told you it will be under 200.5 again?
ja tylko pogralem under 207.5 raptors, ale mowie wam bedzie ponizej 200.5 @ 2.95, kto chce niech zaryzykuje za drobne bo czuje ze warto.
no trudno, zobaczymy.Jak mam grac under to wogole nie tykam, w skrajnyxh przypadkach stawiam undery
Kto 1 zdobedzie 15 w 1 polowie : Tianjin @1,5
po co zarzucasz typy grajac twoje wypociny jestem -smy w lecy nic na sile przystopuj
W 10 minut nie rzucic 4 bramek, parodia.