Sevilla gra pod Sampaolim na ogromnej intensywności. Juventus z tymi brakami w ataku może być zepchnięty.Dla mnie bet tej kolejki LM. Zapraszam do zapoznania się z tematem
https://forum.bukmacherskie.com/f44/5-kolejka-fazy-grupowej-ligi-mistrzow-22-11-2016-wtorek-139954.html#post6198815
nieOregon @4,60
Przeczytaj całość a wszystkiego się dowieszSędziego sprawdziłeś?
Georgtown - Oregon over 136.5
Oregon w 1 polowie polecial na 20 procentach skutecznosci, byli faworytem a na poczatku polowy totale oscylowaly na 150 punktow, warto sprobowac teraz przerwa
ewentualnie oregon over 63.5 na Oregon, trafili 1/10 3er chyba sie poprawia w drugiej polowie ????
W sumie w 1 polowie oddali kolo 80 rzutow z gry no jak nie wejdzie over to slabo to bedzie wygladalo
w 3 minuty mnie pozbawili zludzen..
Mea culpa. Jak zobaczyłem porównanie kursów to już nie czytałem dalej.Przeczytaj całość a wszystkiego się dowiesz
Rzutów dużo (za3 również), akcje krótkie, tylko słabo z celnością.Over 214.5 u GSW do gry ?? Czy za duzo
Na uni sa 3 linie.Powiedzcie mi, czy jest jakiś buk, gdzie można grać różne handi na poszczególne kwarty? Bo w becie jest w zasadzie jedna linia + opcja, że drużyna wygra 3 lub więcej.