>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [43]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
przypominam perelke nocy NBA..

Houston detroit under 200.5 @ 2.6 Unibet
jako ze tylko 3 buki maja, to mozna pograc u wiekszosci bukow under 206.5 @1.90-2

w Unibet 2.75!!!!sztuczne zanizanie kursa przez buki;)
Czym sie kierujesz zeby w meczu z houston grac under na linii 200 bo mysle na wszystkie sposoby i nie ogarniam

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Zależy mi przede wszystkim na ujemnym handi na doga, bo takie kursy łatwo złapać w NBA.
w 5dimes byla taka opcja, nie wiem czy dalej jest...mozna bylo grac negatywne handi -1.5 np na niefaworyta dajmy na to w pre 2.5 vs 1.5

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Czym sie kierujesz zeby w meczu z houston grac under na linii 200 bo mysle na wszystkie sposoby i nie ogarniam
Detroit odskoczy (juz 20:8),a brodaty wiecznie trojek nie bedzie rzucal, a wiec nie bedzie masy fauli przy koncowce meczu jak to zwykle bywa w NBA. Oczywiscie moge sie mylic, ale widze ogromne value w u206.5 i tez value w u200.5, ale zobaczymy.

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Zapewne wiele osób się ze mną nie zgodzi, być może nikt ???? Ale Memphis to dla mnie najprzyjemniejszy do oglądania zespół w NBA. Oby im zdrowie dopisało.

domel206 802

domel206

Użytkownik
Szkoda tej troki w ostatniej sekundzie o pare setnych curry sie spoznil a wpadla zza polowy, oby mi sie ta trojka dlugo nie snila. Mam over 214.5 wiem ze na chwile obecna slabo to wyglada ale ja mam jakas nadzieje ze w koncu ktoras kwarte odpala. Fakt nie bd pkt z fauli ale moze zaczna trafiac w koncu ? Czy uwazacie ze zamykac i ratowac cokolowiek bo mam zagrane sporo pieniedzy

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Szkoda tej troki w ostatniej sekundzie o pare setnych curry sie spoznil a wpadla zza polowy, oby mi sie ta trojka dlugo nie snila. Mam over 214.5 wiem ze na chwile obecna slabo to wyglada ale ja mam jakas nadzieje ze w koncu ktoras kwarte odpala. Fakt nie bd pkt z fauli ale moze zaczna trafiac w koncu ? Czy uwazacie ze zamykac i ratowac cokolowiek bo mam zagrane sporo pieniedzy
Z doswiadczenia....ratuj!!

domel206 802

domel206

Użytkownik
Nie bede wam sciemnial mam 2kola na over 214.5
Buki poblokowaly mi zamkniecie, linia na live jest teraz 211.5
Zeby ta trojka wpadla by byla taka sama linia co przed meczem. Nie wiem sam czy jak odblokuja to zostawic czy zamykac.mysle ze okolo 1000bd mogl zamknac jak odlblokuja po rozpoczeciu kwarty.

H 902

hank

Użytkownik
Gortat to jest taki paź że już dawno powinni go wysłać do Chin.
Ja bym na over w Indianapolis nie liczył, Indiana dziś nie pokonałaby Miasta Szkła Krosno, GSW odskakuje z każdą minutą, zaraz starterzy pójdą pod prysznic.

domel206 802

domel206

Użytkownik
Ja bym zamykał i na przyszłość: granie overów/underów to loteria.

I loteria wyszla dzis na moje ????
Zamknalem za 3100 a pare minut wczesniej chcialem za 1000 zamykac....
Ale wiem ze stracilem kilka stow bo over 214 jest tutah juz przesadzony

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
I loteria wyszla dzis na moje ????
Zamknalem za 3100 a pare minut wczesniej chcialem za 1000 zamykac....
Ale wiem ze stracilem kilka stow bo over 214 jest tutah juz przesadzony
Nie zalamuj sie, tu nie chodzi o tych pare stow tylko o to zeby wiedziec ze trzeba zamykac takie mecze jak wyglada ze nie wejdzie. Dzisiaj sie nie udalo ale innym razem kto wie?

domel206 802

domel206

Użytkownik
Nie zalamuj sie, tu nie chodzi o tych pare stow tylko o to zeby wiedziec ze trzeba zamykac takie mecze jak wyglada ze nie wejdzie. Dzisiaj sie nie udalo ale innym razem kto wie?

No jasne ze tak ????
Aczkolwiek kazdy z nas jest na pewno na duzym minusie przez te zamykanie. Nie ma co sie czarowac nie po to, to jest zeby bukmacher na tym tracil. Na tym zyskuja ludzie ktorze graja tasmy za 20zl i raz na pare miesiecy zamykaja ze sporym.zyskiem przy ostatnim meczu.
Szczerze wam powiem ze jeszcze nigdy zamkniecie zakladu nie uchronilo przed utrata duzych pieniedzy. Na odwrot zalatwilem sie duzo razy

Ps. Ogladacie nhl na tvp ?

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
No jasne ze tak ????
Aczkolwiek kazdy z nas jest na pewno na duzym minusie przez te zamykanie. Nie ma co sie czarowac nie po to, to jest zeby bukmacher na tym tracil. Na tym zyskuja ludzie ktorze graja tasmy za 20zl i raz na pare miesiecy zamykaja ze sporym.zyskiem przy ostatnim meczu.
Szczerze wam powiem ze jeszcze nigdy zamkniecie zakladu nie uchronilo przed utrata duzych pieniedzy. Na odwrot zalatwilem sie duzo razy

Ps. Ogladacie nhl na tvp ?
Ciągle tak twierdzisz,nie uchroniło :] ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom