H
733
hajs_enberg
Użytkownik
Czym sie kierujesz zeby w meczu z houston grac under na linii 200 bo mysle na wszystkie sposoby i nie ogarniam
Czym sie kierujesz zeby w meczu z houston grac under na linii 200 bo mysle na wszystkie sposoby i nie ogarniam
w 5dimes byla taka opcja, nie wiem czy dalej jest...mozna bylo grac negatywne handi -1.5 np na niefaworyta dajmy na to w pre 2.5 vs 1.5Zależy mi przede wszystkim na ujemnym handi na doga, bo takie kursy łatwo złapać w NBA.
Detroit odskoczy (juz 20:8),a brodaty wiecznie trojek nie bedzie rzucal, a wiec nie bedzie masy fauli przy koncowce meczu jak to zwykle bywa w NBA. Oczywiscie moge sie mylic, ale widze ogromne value w u206.5 i tez value w u200.5, ale zobaczymy.Czym sie kierujesz zeby w meczu z houston grac under na linii 200 bo mysle na wszystkie sposoby i nie ogarniam
Z doswiadczenia....ratuj!!Szkoda tej troki w ostatniej sekundzie o pare setnych curry sie spoznil a wpadla zza polowy, oby mi sie ta trojka dlugo nie snila. Mam over 214.5 wiem ze na chwile obecna slabo to wyglada ale ja mam jakas nadzieje ze w koncu ktoras kwarte odpala. Fakt nie bd pkt z fauli ale moze zaczna trafiac w koncu ? Czy uwazacie ze zamykac i ratowac cokolowiek bo mam zagrane sporo pieniedzy
Tak jak i typowanie zwyciestw w NBA,ot mozesz sobie wyciągnąc na zasadzie losów.Ja bym zamykał i na przyszłość: granie overów/underów to loteria.
Ja bym zamykał i na przyszłość: granie overów/underów to loteria.
Nie zalamuj sie, tu nie chodzi o tych pare stow tylko o to zeby wiedziec ze trzeba zamykac takie mecze jak wyglada ze nie wejdzie. Dzisiaj sie nie udalo ale innym razem kto wie?I loteria wyszla dzis na moje ????
Zamknalem za 3100 a pare minut wczesniej chcialem za 1000 zamykac....
Ale wiem ze stracilem kilka stow bo over 214 jest tutah juz przesadzony
Nie zalamuj sie, tu nie chodzi o tych pare stow tylko o to zeby wiedziec ze trzeba zamykac takie mecze jak wyglada ze nie wejdzie. Dzisiaj sie nie udalo ale innym razem kto wie?
Ciągle tak twierdzisz,nie uchroniło :] ?No jasne ze tak ????
Aczkolwiek kazdy z nas jest na pewno na duzym minusie przez te zamykanie. Nie ma co sie czarowac nie po to, to jest zeby bukmacher na tym tracil. Na tym zyskuja ludzie ktorze graja tasmy za 20zl i raz na pare miesiecy zamykaja ze sporym.zyskiem przy ostatnim meczu.
Szczerze wam powiem ze jeszcze nigdy zamkniecie zakladu nie uchronilo przed utrata duzych pieniedzy. Na odwrot zalatwilem sie duzo razy
Ps. Ogladacie nhl na tvp ?