ta jasne rozumiem, że przy rogu dla rywala kurs skacze z wyjściowego 1.2 na 1.55 jak tutaj...7 pkt człowieku, ma to takie znaczenie do końcowego wyniku jakbyś w piłce postawił na Barcelone, a rywal miał rzut rożny.
Teraz był medical Chinki, przynajmniej wg bwinDzięki za dodatkowe trafne spostrzeżenie.
Już od razu połamała.
Żałuję, że nie zagrałem jej po większym kursie jeszcze w 2 secie bo prawdopodobnie jej przeciwniczka brała medicala.
Widać kolega zdenerwowany bo obstawił meczyk, spokojnie jak na wojnie. :grin:ta jasne rozumiem, że przy rogu dla rywala kurs skacze z wyjściowego 1.2 na 1.55 jak tutaj...
Dlatego ja zamknąłem z lekkim zyskiemTeraz był medical Chinki, przynajmniej wg bwin
Widziałem właśnie, z *3-0 robi się 3-3.Teraz był medical Chinki, przynajmniej wg bwin
Jakiego konkretnie zboża?Guarani Asuncion powyżej 1,5 gola @ 2,0 za 40ton zboża
Mistrz zamykania widze, klasyk gatunku.Dlatego ja zamknąłem z lekkim zyskiem
Faze to bierzez tym allu to jest masakra tak jak piszecie i oni gadają raz jak maślak, a raz jak Mega kozak ???? Jednak to i tak Pidżamy wygrają ????
Mysle, ze sa juz spaleni.Faze @7.0
Czemu nie
Nic dziwnego, taki poziom to patologia i tym bardziej kobiety, które nie umieją utrzymać serwisu.Sledzcie meczyk Wacnik z Hoynaski. Wacnik miała 3*-2 i oddała na 3-5* z czego zrobiła 4 DF po drodze. Troszkę dziwnę, myślę, że wygra to 2:1 jakoś, albo odrobi w tym secie jeszcze.
Ja gram OKC over 55,5 do przerwy @1.83 w bet365
Jeżeli nie będzie jakiejś strasznej cegły to spokojnie ogarną
Nie ma szans, nie da się wygrać meczu 4 vs 5 ????Faze @7.0
Czemu nie