uzytkownik-24118
No one
NiP - FaZe opłaca się grać na over 2,5 mapy po 1,83?
W ogóle kusi mnie postawić że NiP wygra 2-1, ale nie wiem czy to ma sens
Obie ekipy wygrały swoje mapy. Kurs był całkiem OK. Overpass chyba faworyzuje Faze ?
NiP - FaZe opłaca się grać na over 2,5 mapy po 1,83?
W ogóle kusi mnie postawić że NiP wygra 2-1, ale nie wiem czy to ma sens
Trudno stwierdzic równy meczy każdy to może wygrać a mapa 50/50 ale faze w gazie jest i mysle ze wezmą to
Obie ekipy wygrały swoje mapy. Kurs był całkiem OK. Overpass chyba faworyzuje Faze ?
Indiana w ostatnich meczach gra na poziomie Siarki Tarnobrzeg, ale ja osobiscie Okc nie ruszam w zadnym meczu.hmm OKC ogarnie ? Indianie troszkę chyba osłabieni ,ta ?
Powinni na lajcie to wygrać. W Indianie nie zagrają Paul George i C.J. Miles.hmm OKC ogarnie ? Indianie troszkę chyba osłabieni ,ta ?
152.5 do gry?Puszczam takie małe aku na nocke.
Libertad-Olimpico over 147.5pkt (argentyna o 1:00)
Sacramento +6.5pkt
Lakers
Kurs : 4
Linia niska bo dwa ostatnie spotkania miedzy tymi druzynami nie pokryły 150 , ale patrząc na spotkania z innymi zespołami to kreci sie to powyzej 160pkt. Olimpico gra szybki basket ,duzo trojek(oby siedziały). Libertadu dawno nie widziałem. Wedĺug mnie 152 do gry, ale w aku jak to w aku dałem mniejszą152.5 do gry?
@1.40Dokładnie tak, jest value i to ostre, ja pobieram po @2.75 mecz i @1.40 mapę!
I do tego jeszcze w secie wyszła ze stanu 1:4 i 2:5Ogólnie jak ktoś ma w ofercie na żywo w tenisa panią Xin Wen to polecam na nią zagrać.
Wygrała TB z 1-6 na 8-6.
Kursy są przesadzone, jej przeciwniczka 99 rocznik i w tym sezonie 0-7 statystyki.
Jakie bliskie, przecież SAS i LAC tam miało po +20, ławka w 4q puściła przewagę.Ktoś polecał granie na Lakersów. Osobiście tego nie ruszam, bo nie wiadomo, co z Russellem.
Ze swojej strony gram na Sacramento Kings. Ostatnie dwa mecze z mocnymi ekipami (SAS, LAC i Portland) bliskie, czas przełamać złą passę porażek. Brak znaczących osłabień w obu ekipach.