Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
heh ja tam już puściłem to co miałem na Pinku na czysty win OKC... Nie wejdzie to konto na 0 w pinku ????
EDIT: Heros123 wziąłem to pod uwagę dziękóweczka ????
Linia niska bo dwa ostatnie spotkania miedzy tymi druzynami nie pokryły 150 , ale patrząc na spotkania z innymi zespołami to kreci sie to powyzej 160pkt. Olimpico gra szybki basket ,duzo trojek(oby siedziały). Libertadu dawno nie widziałem. Wedĺug mnie 152 do gry, ale w aku jak to w aku dałem mniejszą
Ktoś polecał granie na Lakersów. Osobiście tego nie ruszam, bo nie wiadomo, co z Russellem.
Ze swojej strony gram na Sacramento Kings. Ostatnie dwa mecze z mocnymi ekipami (SAS, LAC i Portland) bliskie, czas przełamać złą passę porażek. Brak znaczących osłabień w obu ekipach.
Ogólnie jak ktoś ma w ofercie na żywo w tenisa panią Xin Wen to polecam na nią zagrać.
Wygrała TB z 1-6 na 8-6.
Kursy są przesadzone, jej przeciwniczka 99 rocznik i w tym sezonie 0-7 statystyki.
@2,62 całoroczny
Ogólnie jak ktoś ma w ofercie na żywo w tenisa panią Xin Wen to polecam na nią zagrać.
Wygrała TB z 1-6 na 8-6.
Kursy są przesadzone, jej przeciwniczka 99 rocznik i w tym sezonie 0-7 statystyki.
Ktoś polecał granie na Lakersów. Osobiście tego nie ruszam, bo nie wiadomo, co z Russellem.
Ze swojej strony gram na Sacramento Kings. Ostatnie dwa mecze z mocnymi ekipami (SAS, LAC i Portland) bliskie, czas przełamać złą passę porażek. Brak znaczących osłabień w obu ekipach.