matty1991
Użytkownik
Gralem bezpieczniej, handi +4.5 na nich, a jaki wynik byl?? I czemu zwrot mozliwy?jak na razieale muszę się co nieco dopytać, bo według regulaminu bet365 mógłby być zwrot.
Gralem bezpieczniej, handi +4.5 na nich, a jaki wynik byl?? I czemu zwrot mozliwy?jak na razieale muszę się co nieco dopytać, bo według regulaminu bet365 mógłby być zwrot.
Jesteś mistrzem TomkuSiedzi :]![]()
Ktoś kontuzje ma ale mię wiem kto.jakas przerwa u caruso bo live mi stoi na tel
16;7 i nie wydaje mi się że zwrot jest mozliwyGralem bezpieczniej, handi +4.5 na nich, a jaki wynik byl?? I czemu zwrot mozliwy?
uf nerwowo było ale w 4Q pozamiatali i mamy
mecz był przerwany z powodu utraty połączenia przy wyniku 7-5, po 15 minutach został wznowiony od wyniku 7-4. Rozliczyłem na minus bo pewnie tak będzie ale napisać nie zaszkodzi, w regulaminie jest notka o tym aczkolwiek nie jest jednoznaczna. Nic nie tracę na tym, że złożyłem reklamacje.Z jakiego względu?
:grin::grin:mecz był przerwany z powodu utraty połączenia przy wyniku 7-5, po 15 minutach został wznowiony od wyniku 7-4. Rozliczyłem na minus bo pewnie tak będzie ale napisać nie zaszkodzi, w regulaminie jest notka o tym aczkolwiek nie jest jednoznaczna. Nic nie tracę na tym, że złożyłem reklamacje.
Było 0:30 przy poaniu rywalki, ale nie połamała, przy 5:6 DF, rama, dwa niewymuszone i po secie.Stevenson set @3,05 sts.
edit: @3,05 oczywiscie, pomyłka z pośpiechu.
50/50 ostatnio była poprzeczka ale dużo przerw w grzektoś ogląda Australie, warto parę groszy na nich?
dawno nie widziałem tak słabo grającej Australii, może jakiś indywidualny wyskok coś zmieni ale nie sądzektoś ogląda Australie, warto parę groszy na nich?