matty1991
Użytkownik
Gralem bezpieczniej, handi +4.5 na nich, a jaki wynik byl?? I czemu zwrot mozliwy?jak na razie ale muszę się co nieco dopytać, bo według regulaminu bet365 mógłby być zwrot.
Gralem bezpieczniej, handi +4.5 na nich, a jaki wynik byl?? I czemu zwrot mozliwy?jak na razie ale muszę się co nieco dopytać, bo według regulaminu bet365 mógłby być zwrot.
Jesteś mistrzem TomkuSiedzi :]
Ktoś kontuzje ma ale mię wiem kto.jakas przerwa u caruso bo live mi stoi na tel
16;7 i nie wydaje mi się że zwrot jest mozliwyGralem bezpieczniej, handi +4.5 na nich, a jaki wynik byl?? I czemu zwrot mozliwy?
uf nerwowo było ale w 4Q pozamiatali i mamy
mecz był przerwany z powodu utraty połączenia przy wyniku 7-5, po 15 minutach został wznowiony od wyniku 7-4. Rozliczyłem na minus bo pewnie tak będzie ale napisać nie zaszkodzi, w regulaminie jest notka o tym aczkolwiek nie jest jednoznaczna. Nic nie tracę na tym, że złożyłem reklamacje.Z jakiego względu?
:grin::grin:mecz był przerwany z powodu utraty połączenia przy wyniku 7-5, po 15 minutach został wznowiony od wyniku 7-4. Rozliczyłem na minus bo pewnie tak będzie ale napisać nie zaszkodzi, w regulaminie jest notka o tym aczkolwiek nie jest jednoznaczna. Nic nie tracę na tym, że złożyłem reklamacje.
Było 0:30 przy poaniu rywalki, ale nie połamała, przy 5:6 DF, rama, dwa niewymuszone i po secie.Stevenson set @3,05 sts.
edit: @3,05 oczywiscie, pomyłka z pośpiechu.
50/50 ostatnio była poprzeczka ale dużo przerw w grzektoś ogląda Australie, warto parę groszy na nich?
Dość sprawnie 3-4 godziny.
dawno nie widziałem tak słabo grającej Australii, może jakiś indywidualny wyskok coś zmieni ale nie sądzektoś ogląda Australie, warto parę groszy na nich?