dla mnie to Novak był i jest top1 bo prawda jest taka że gdyby tylko Serb miał motywację to nadal był by liderem.top 1-3 na świecie i szukanie pretekstu, że to top 1 i musi wygrać nie przekonuje mnie w żadnym stopniu.
Powiedziałbym nawet, że bardzo, bardzo prestiżowe. Oczywiście żartobliwie to napisałem, ale jak sobie przypomnę flushę z czasów fnatic to nie jest mi do śmiechu.Takie pojedynki dla Szwedów są bardzo prestiżowe.
????Teraz to zaczynam się bać hahahaha
szkoda, okazje były
to samo po 2.62
Takie pytanie, na której mapie GODSENT ma większe szanse żeby coś ugrać? chce zagrać yolo +4,5 na GODSENT ????Ok poszło, że Fnatic wygra obie mapy. Patrzę i nie mogę znaleźć argumentów za Godsent poza takimi, że na online dzieją się czasami cuda. Po zmianie składu muszą grać na maksa. Wolałbym bardziej skillową mapę ale i tak uważam, że są ogromnymi faworytami.
Ktoś mi powie jak to jest po zakończeniu fazy grupowej na ECS ? Ile zespołów gra dalej bo szukam takiej informacji na ich stronie ale nie widzę.
Ja mam argument przeciwko. Taki kurs to śmiech. O ile uważam, że Godsent jest słabe i nic wielkiego nie ugrają. Obecny skład z Lekro gorszy niż z Krimzem. To mimo wszystko Fnatic za mało zgrane, żeby brać takie śmieszne kursy na 2-0.Ok poszło, że Fnatic wygra obie mapy. Patrzę i nie mogę znaleźć argumentów za Godsent poza takimi, że na online dzieją się czasami cuda. Po zmianie składu muszą grać na maksa. Wolałbym bardziej skillową mapę ale i tak uważam, że są ogromnymi faworytami.
Ktoś mi powie jak to jest po zakończeniu fazy grupowej na ECS ? Ile zespołów gra dalej bo szukam takiej informacji na ich stronie ale nie widzę.
http://wiki.teamliquid.net/counterstrike/Esports_Championship_Series/Season_2Ok poszło, że Fnatic wygra obie mapy. Patrzę i nie mogę znaleźć argumentów za Godsent poza takimi, że na online dzieją się czasami cuda. Po zmianie składu muszą grać na maksa. Wolałbym bardziej skillową mapę ale i tak uważam, że są ogromnymi faworytami.
Peersy -3.5 @ 1,72 komuś chyba przygrzało
Peersy -4.5 @ 1,90
Znów zagrałeś przeciwko Polsce ? ????
Lopez/Lopez wygrają 2. seta
Kurs: 2,00 w STS (grane przy *3:3)