dla mnie to Novak był i jest top1 bo prawda jest taka że gdyby tylko Serb miał motywację to nadal był by liderem.top 1-3 na świecie i szukanie pretekstu, że to top 1 i musi wygrać nie przekonuje mnie w żadnym stopniu.
Powiedziałbym nawet, że bardzo, bardzo prestiżowe. Oczywiście żartobliwie to napisałem, ale jak sobie przypomnę flushę z czasów fnatic to nie jest mi do śmiechu.Takie pojedynki dla Szwedów są bardzo prestiżowe.
????Teraz to zaczynam się bać hahahaha
to samo po 2.62![]()
Takie pytanie, na której mapie GODSENT ma większe szanse żeby coś ugrać? chce zagrać yolo +4,5 na GODSENT ????Ok poszło, że Fnatic wygra obie mapy. Patrzę i nie mogę znaleźć argumentów za Godsent poza takimi, że na online dzieją się czasami cuda. Po zmianie składu muszą grać na maksa. Wolałbym bardziej skillową mapę ale i tak uważam, że są ogromnymi faworytami.
Ktoś mi powie jak to jest po zakończeniu fazy grupowej na ECS ? Ile zespołów gra dalej bo szukam takiej informacji na ich stronie ale nie widzę.
Ja mam argument przeciwko. Taki kurs to śmiech. O ile uważam, że Godsent jest słabe i nic wielkiego nie ugrają. Obecny skład z Lekro gorszy niż z Krimzem. To mimo wszystko Fnatic za mało zgrane, żeby brać takie śmieszne kursy na 2-0.Ok poszło, że Fnatic wygra obie mapy. Patrzę i nie mogę znaleźć argumentów za Godsent poza takimi, że na online dzieją się czasami cuda. Po zmianie składu muszą grać na maksa. Wolałbym bardziej skillową mapę ale i tak uważam, że są ogromnymi faworytami.
Ktoś mi powie jak to jest po zakończeniu fazy grupowej na ECS ? Ile zespołów gra dalej bo szukam takiej informacji na ich stronie ale nie widzę.
http://wiki.teamliquid.net/counterstrike/Esports_Championship_Series/Season_2Ok poszło, że Fnatic wygra obie mapy. Patrzę i nie mogę znaleźć argumentów za Godsent poza takimi, że na online dzieją się czasami cuda. Po zmianie składu muszą grać na maksa. Wolałbym bardziej skillową mapę ale i tak uważam, że są ogromnymi faworytami.
Peersy -3.5 @ 1,72 komuś chyba przygrzało
Peersy -4.5 @ 1,90
Znów zagrałeś przeciwko Polsce ? ????
Lopez/Lopez wygrają 2. seta
Kurs: 2,00 w STS (grane przy *3:3)