rodzyn7
Użytkownik
Ponieważ?nie ma takiej możliwości.
Ponieważ?nie ma takiej możliwości.
obejrzyjmy pierwszego traina i drugiego będzie można coś postawić po dużym kursie oczywiście.Fnatic - Godsent
Widzicie tutaj cokolwiek innego niż 2x fnatic na trainie ?
Cilic na tej nawierzchni może wszystko ????nie ma takiej możliwości.
taaa, po wygraniu US już nie może. Ja tam bym się nie sugerował tym ostatnim zwycięstwem. Za rok wypada z top10 na bank. Dziś Edni bierzeCilic na tej nawierzchni może wszystko ????
to samo po 2.62
Świniak i odpalony chyba dwóch map nie przegrają.obejrzyjmy pierwszego traina i drugiego będzie można coś postawić po dużym kursie oczywiście.
imo 2x latwo Fnatic. Ten nowy sklad wyglada mega i z kazdym meczem powinno byc co raz lepiej a juz ostatnio wygladali dobrzeFnatic - Godsent
Widzicie tutaj cokolwiek innego niż 2x fnatic na trainie ?
powinien karny być teraz ale dla gospodarzyoglądasz czy staty?
Takie pojedynki dla Szwedów są bardzo prestiżowe. Fnatic zgrywa skład więc powinni grać tutaj na maksa. Z Faze zagrali na niej solidnie a to nie są pionki.Świniak i odpalony chyba dwóch map nie przegrają.
Teraz to zaczynam się bać ???? hahahahaimo 2x latwo Fnatic. Ten nowy sklad wyglada mega i z kazdym meczem powinno byc co raz lepiej a juz ostatnio wygladali dobrze
Nic nie napisałem o tym meczu, Cilic na tej nawierzchni to zawsze Value, pograłem nawet za drobne, że wygra turniej. Z resztą nie wiemy jak zachowa się Murray pod presją, bo ludzie tylko wymagają, a sami nie ruszają dupy z mieszkań. Sport to sport, jakiś gorszy dzień i nic nie wychodzi to dopiero jest chujowe uczucie. Cilic na tej nawierzchni to moim zdaniem top 1-3 na świecie i szukanie pretekstu, że to top 1 i musi wygrać nie przekonuje mnie w żadnym stopniu.taaa, po wygraniu US już nie może. Ja tam bym się nie sugerował tym ostatnim zwycięstwem. Za rok wypada z top10 na bank. Dziś Edni bierze