techn9cian
Użytkownik
Będzie coś jeszcze z tego? Warto ruszać?
Będzie coś jeszcze z tego? Warto ruszać?
nie warto wchodza w ich obrone jak chca, poza tym dobrze bronia Pinar ma problem cos wykreowac.Będzie coś jeszcze z tego? Warto ruszać?
Imo będzie close-game. Udało mi się złapać tylko +6,5 ale myślę, że dadzą radę.nie warto wchodza w ich obrone jak chca, poza tym dobrze bronia Pinar ma problem cos wykreowac.
No troche zdziwiony jestem,ze tak dali sobie nawsadzac. 9 punktow do odrobienia to nie tragedia, ale nie chce nic sugerowac bo jak bedzie taka cegła to wiadomo jak się skonczy.Będzie coś jeszcze z tego? Warto ruszać?
Ze nie trafiaja rzutow.Co to znaczy cegla w koszu??
zobacz sobie ile Francuzi traca w ostatnich meczach.. watpie ze to wygraja ale to handi +6.5 nie najgorzej wygladalo. 4,5 juz chyba nie warto przy faulach w koncowce moga go nawet nie pokryc.Imo będzie close-game. Udało mi się złapać tylko +6,5 ale myślę, że dadzą radę.
Faworytem będzie ten, na którego nie postawisz :grin:Cilic faworytem w meczu ze Stanem, o czyms nie wiem?!?!
Nishikori ledwo mu się wyrwał, szacunek dla JapońcaFaworytem będzie ten, na którego nie postawisz :grin:
Puściłem handi na turków, tak jak dobrze zauważyliście 9 punktów to nie przewaga.
w 89 3:4, w 92 4:4, można było łapać kurs 15 nawetw momencie kiedy kliknąłem wyslij padła bramka, mecz pod obserwację, jesli ktoraś drużyna strzeli gram znowu remis, chyba, że zostanie 3:3 juz ????
Ludogorets over 3,5 gola @ 3,40
Murray vs Nishikori
3 set powyżej 10.5 gemów @ 3,75
Ja złapałem za 13 ???? Dzięki ????w 89 3:4, w 92 4:4, można było łapać kurs 15 nawet
21.00Godzina 12 w pinnacle to która u nas? :d
rzuć klątwę to kursy się od razu odwrócą ????Cilic faworytem w meczu ze Stanem, o czyms nie wiem?!?!
nie no ja to juz Stana zaladowalem, nie wiem kto wpadl na pomysl zeby na klode bylo 1.6rzuć klątwę to kursy się od razu odwrócą ????