>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Rumunia lub remis 3,40 bet365 trzeba spróbować bo Polacy zawsze 2 połowę mają gorszą, jakaś głupia bramka dla rumunów i może być po sprawie

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Takie same głupoty jak porównywanie wartości zawodników.

Patrzyłem jakie kursy były na Irlandię i Szkocję gdy Nasi do nich jechali, pierwsi @ 2,62 drudzy @ 2,50. A teraz Rumunia ma prawie taki sam kurs tyle że w wersji dnb, przy czym Rumunie uważam za lepszą drużynę od wyspiarzy i ja tu widzę wartość w kursie już nie wspominając o innych czynnikach jak skład/forma itd. Niemniej powodzenia wszystkim cokolwiek grali w tym meczu.
Nie wiem jak to skomentowac, ani tego goscia valentine. Po prostu jest mi przykro ze tacy ludzie sa tutaj moderatorami. Szkoda mi tego forum.

Otrzymane punkty reputacji: +5
minglee 312

minglee

Użytkownik
Przyznam szczerze, że mam obawy co do tego czy Rumunia da rade strzelić, spodziewałem się ich nieco lepszej gry mimo wszystko, no ale dopóki grają z naszą reprezentacją to nadzieje są spore :p

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Haha

Tyle powiem ;)

Francuzi strzela max jedna(na razie dramat), a nasi znow nie wyjda na jedna polowe i stracimy i ucieszymy sie z jednego pktu na trudnym terenie ????
Przyjmuję wyzwanie ; )
Następny gol - Polska
2.25
Całoroczny

Te kontry mają mega potencjał, a Pazdan czyści po staremu

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Wojak wyrasta na nowego Siekierę ???? Tylko tego nie widać bo przegranych betów nie rozlicza ale po meczu mu pomogę rozliczyć za dzisiaj ????
Miałem dobrą ripostę za Polską, ale zabrakło jaj na wygraną połowę... :zoltakartka:
Jeszcze jedno, Wojak ten Twój typ na under w towarzyskim meczu Sevilli z Boca nie był Twój?
Bo to co najmniej nielogiczne przy meczach towarzyskich z drużynami &quot;wesołego futbolu&quot; panamericana

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom