Hukową.Czym to bydło w Lewego rzuciło bo byłem w wc?
petarda koło niego pierdykła i ogłuszyłaCzym to bydło w Lewego rzuciło bo byłem w wc?
zwykla petarda hukowa ????Czym to bydło w Lewego rzuciło bo byłem w wc?
Jabym pisal
Czekam juz ok 15min po przerwie zamknalem dopiero. Czasami byly opoznienia ale nie az takie w dodatku w ogole nie mam kasy a powinno byc +60% zysku. Poczekam do konca meczu moze jakas awaria.[TheNormalOne napisał:;6184986]Poczekaj chwile za 5 minut powinieneś mieć kasę czasami maja takie opóźnienie szczególnie ze była przerwa w grze prze Lewego
Mączyński to jego dobry znajomy jeśli nie przyjaciel, gość w ogóle nie grał, nie wiadomo w jakiej byłformie a i tak był wystawiany w 1szym składzie, kolesiostwo no ale nikt mu nie zabroni bo wyniki teoretycznie sąLinetty dwie pomyłki i schodzi, co jest normalne...
Więc co na plycie 90 minut robił zawsze Milik?
Nawałka jest hipokrytą w tym temacie.
Za to Krychowiak to cień świetnego piłkarzaMączyński to jego dobry znajomy jeśli nie przyjaciel, gość w ogóle nie grał, nie wiadomo w jakiej byłformie a i tak był wystawiany w 1szym składzie, kolesiostwo no ale nikt mu nie zabroni bo wyniki teoretycznie są
Przyjmuję wyzwanie ; )
Następny gol - Polska
2.25
Całoroczny
Te kontry mają mega potencjał, a Pazdan czyści po staremu
W której grupie na Euro grała Gruzja, bo nie pamiętamKtoś tutaj mówił, że Rumunia to przecież nie poziom Gruzji. Nie zgodzę się. Tylko pozycja w tym lobbystycznym rankingu fifa nabija im kursy
Nie patrz w statystyki i h2h, tylko oglądaj meczW której grupie na Euro grała Gruzja, bo nie pamiętam