Ale uwale... :? A do tej pory mial 7/7..
Na luzie, mają sporego pecha do tej pory, a chce im się jak nigdyNiemcy zrobią handi -6.5?
HahaOby to nie było z Providenta...
Nie wiem jak to skomentowac, ani tego goscia valentine. Po prostu jest mi przykro ze tacy ludzie sa tutaj moderatorami. Szkoda mi tego forum.Takie same głupoty jak porównywanie wartości zawodników.
Patrzyłem jakie kursy były na Irlandię i Szkocję gdy Nasi do nich jechali, pierwsi @ 2,62 drudzy @ 2,50. A teraz Rumunia ma prawie taki sam kurs tyle że w wersji dnb, przy czym Rumunie uważam za lepszą drużynę od wyspiarzy i ja tu widzę wartość w kursie już nie wspominając o innych czynnikach jak skład/forma itd. Niemniej powodzenia wszystkim cokolwiek grali w tym meczu.
Potwierdzam. Kurs megaRumunia lub remis 3,40 bet365 trzeba spróbować bo Polacy zawsze 2 połowę mają gorszą, jakaś głupia bramka dla rumunów i może być po sprawie
Przyjmuję wyzwanie ; )Haha
Tyle powiem
Francuzi strzela max jedna(na razie dramat), a nasi znow nie wyjda na jedna polowe i stracimy i ucieszymy sie z jednego pktu na trudnym terenie ????
Miałem dobrą ripostę za Polską, ale zabrakło jaj na wygraną połowę... :zoltakartka:Wojak wyrasta na nowego Siekierę ???? Tylko tego nie widać bo przegranych betów nie rozlicza ale po meczu mu pomogę rozliczyć za dzisiaj ????
pykGiraldo vs Zeballos
over 22.5 @ 1,83
bet dnia.
Mozna zamykac 41:24 do przerwy :]
Za jaka stawke?to probujemy over Rumunia 0.5 1.95
za 100 1/10 Bet365Za jaka stawke?