U
0
Usunięty użytkownik 130176
Gość
Zabójca na pewno, bo można dostać zawału serca
Zabójca na pewno, bo można dostać zawału serca
tak, ale już gra, pewnie coś naciągnął w plecach przy swoim serwisie, wygląda na to że nic poważnegoGombos medical?
Ok, na tel małe okienko i średnio widać kogo masujątak, ale już gra, pewnie coś naciągnął w plecach przy swoim serwisie, wygląda na to że nic poważnego
nie wiem jak Hiszpanie tego nie wykorzystali bo mieli okazje,...
Takie same głupoty jak porównywanie wartości zawodników.a ty gosciu myslisz ze jak zremisowalismy z Kazachami to co jestesmy na ich poziomie? To znaczy ze Niemcy czy Portugalia rowniez sa na poziomie Kazachstanu? Ciekawe.
Mi też już więcej nie potrzeba..:-|:-|:-| Boziu...na to wszystko to mod pisze...:grin::grin:Takie same głupoty jak porównywanie wartości zawodników.
Patrzyłem jakie kursy były na Irlandię i Szkocję gdy Nasi do nich jechali, pierwsi @ 2,62 drudzy @ 2,50. A teraz Rumunia ma prawie taki sam kurs tyle że w wersji dnb, przy czym Rumunie uważam za lepszą drużynę od wyspiarzy.
O to to! Najsensowniejszy typ na dzisiejszy mecz to po prostu nie typować i obejrzeć meczyk przy piwku ????Większość tutaj wychodzi z założenia, że skoro gra Polska to koniecznie trzeba na kogoś postawić, a lepiej usiąść sobie z piwkiem i spokojnie mecz obejrzeć.