>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
A ja mysle ze nie jestesmy w formie. Zwlaszcza pimoc i srodek i to wyjdzie. Z Armenia bylo to widac. A co dopiero tu. Z Dania 3-0 i 3-2. Lewy wystarczy ze bedzie mial gorszy dzien i sam nic nie zrobi. Jestem spokojny o walke Rumunow u siebie.
Koncze.
Ten typ znacie i under 5.5 Szwabow ale to lzej

M 2,5K

mati89

Forum VIP
???? brawo Gombos, zrewanżował się Vaskowi i teraz sam wyciągnął gema z 0-40 :cool: a po drodze był jeszcze break Vaska, super.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
a ty gosciu myslisz ze jak zremisowalismy z Kazachami to co jestesmy na ich poziomie? To znaczy ze Niemcy czy Portugalia rowniez sa na poziomie Kazachstanu? :cool: Ciekawe.
Takie same głupoty jak porównywanie wartości zawodników.
Patrzyłem jakie kursy były na Irlandię i Szkocję gdy Nasi do nich jechali, pierwsi @ 2,62 drudzy @ 2,50. A teraz Rumunia ma prawie taki sam kurs tyle że w wersji dnb, przy czym Rumunie uważam za lepszą drużynę od wyspiarzy i ja tu widzę wartość w kursie już nie wspominając o innych czynnikach jak skład/forma itd. Niemniej powodzenia wszystkim cokolwiek grali w tym meczu.

P 195

porugalia

Użytkownik
Takie same głupoty jak porównywanie wartości zawodników.

Patrzyłem jakie kursy były na Irlandię i Szkocję gdy Nasi do nich jechali, pierwsi @ 2,62 drudzy @ 2,50. A teraz Rumunia ma prawie taki sam kurs tyle że w wersji dnb, przy czym Rumunie uważam za lepszą drużynę od wyspiarzy.
Mi też już więcej nie potrzeba..:-|:-|:-| Boziu...na to wszystko to mod pisze...:grin::grin:

Otrzymane punkty reputacji: +4
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Chciałbym żeby Hajto z Kowalczykiem komentował, kto ma piłkę przy nodze w danym momencie to sam widzę, więc Borek niepotrzebny.

piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
Większość tutaj wychodzi z założenia, że skoro gra Polska to koniecznie trzeba na kogoś postawić, a lepiej usiąść sobie z piwkiem i spokojnie mecz obejrzeć.
O to to! Najsensowniejszy typ na dzisiejszy mecz to po prostu nie typować i obejrzeć meczyk przy piwku ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom