swoloczRybakina @ 2.05
No wayBasic @1.70...
@2.31 STS
Rosol 2:1
Wydaję mi się, że jednak da rade.
Izzunia , a teraz po półfinał STU @ 4,33:grin::grin::grin:Bingham 100 @ 4.00 lecimy tutaj !!!!
Przysiężny - Basic 1
Gojowczyk - Sidorenko 2 wygra drugiego seta
AKO: 4,00 (3,52) w STS
Mówisz, że warto na Faze dziś?Czy aby na pewno Fnatic powinno być tak faworytozowane na tych mapach ? Wg. mnie ich wybór świadczy o tym, że chcą mapy ćwiczyć w nowym składzie. Przecież w tym składzie grają mało a train to nie jest ich najlepsza mapa wg. mnie plus sprawdziłem indywidualne ratingi na mapie też szału nie robią. Wiadomo, że to nie jest wyznacznik bo wiele zależy od timingu itd ale mimo wszystko 1,40 na Fnatic to wydaje się trochę za nisko. Chyba hurraoptymizm po wczoraj ale przecież oni popełniali z dignitasem sporo szkolnych błędów.
Nie wiem wg. mnie warto spróbować. Fnatic wczoraj obejrzałem i momentami grali fantastyczne rundy by przeplatać je przegranymi antyeco. Popełniali błędy w tym przegrane 1 vs 3 itp. Oni wg. mnie potrzebują czasu i skoro wczoraj wybrali dust2 a dzisiaj train, to znaczy że będą testować nowe zestawienie zawodników na różnych mapach. Do tego jak patrzyłem na indywidualne ratingi to szału na trainie nie robią a wczoraj było widać sporo błędów w komunikacji i timingiem plus ćwiczyli ewidentnie pewne rzeczy.Mówisz, że warto na Faze dziś?
moze cos wturlaja ale z tego co ogladam to stoja w 9 w polu karnym, a bramkarz lezy po 2 minuty jak zlapie pilke, juz zolta wylapal