>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Twój problem polega na tym, ze oceniasz z perspektywy Polaka, czyli kogoś z zewnątrz, bo Amerykanie myślą zupelnie inaczej. Często przed zmianami i czymś nowym jest strach i niepewność. Ludzie sa wygodni i lubią to, do czego sie przyzwyczaili.

A co do Dudy, to tylko idioci wierzyli, ze wybierają jego a nie Jarosława. Teraz macie prezydenta widmo. Ktos go widział w tym roku w ogole? ????

Z perspektywy Polaka ok, wiesz, że Clinton chce się wmieszać w Syrie i mówi o tym otwarcie? Zrobi spine z Rosją i na tym to się skończy, Trump był wariatem ale to było 10 lat temu, wgl przecież na ta Clinton i tak glosują same murzyny i latynosi. Jak grać to raczej Trumpa bo jakie value jest w kursie 1.2?

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Panowie to nie jest temat związany z polską sceną polityczną! Takowy znajduje się w HP.
Możecie pisać o wyborach w USA, ale w miarę rozsądku i z głową. Coś co może skłonić kogoś do postawienia na którąś ze stron.

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
W końcu zdjęto mi blokadę...
Co to za kneble? Ja rozumie, że TNŻ, ale moje wpisy odnosiły się do typu, który podałem bo typuję Trumpa po kursie 5,0 i widzę tu jakieś value.
Dlaczego otrzymali czerwoną kartkę tylko Ci, co opisywali w pozytywach Trumpa i Dudę, a Ci którzy pozytywnie wypowiadali się nt Komorowskiego nie dostali nic? Przecież to karwasz twarz kpina...

Wyjaśniłem Ci wszystko w prywatnej wiadomości. Masz jakieś pytania, to zapraszam na PW.
Temat ten służy do dzielenia się typami na żywo.

galica13 522

galica13

Użytkownik
Jakiś Ukrainiec co udaje Polaka i nigdy nawet chyba w TOP 300 nie był wygrywa z Donskoyem, który jednak jest graczem między TOP 50 a TOP 100. ????

M 493

milo93

Użytkownik
Jakiś Ukrainiec co udaje Polaka i nigdy nawet chyba w TOP 300 nie był wygrywa z Donskoyem, który jednak jest graczem między TOP 50 a TOP 100. ????
Raz był w półfinale challengera pamiętam przegrał z Ołówkiem ????

galica13 522

galica13

Użytkownik
Ale jednak nie jest gościem który bywa na TOP 378 miejscu ewentualnie 342 tylko kojarzę go jako gościa 72,85 może 91 itd.
no ja nie mogę, nic mnie tak dzisiaj nie wkurzy jak ten ruski kacap

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom