lemoneky
Użytkownik
Antetokunmpo w foul trobule wpadl w drugiej połowie będzie lepiej myślęTo macie Mil Bucks 12pkt w drugiej kwarcie.
Miałem nosa do tego Denver.
Tu niektorzy grali handi -na Boston,bo b2b...
Antetokunmpo w foul trobule wpadl w drugiej połowie będzie lepiej myślęTo macie Mil Bucks 12pkt w drugiej kwarcie.
Miałem nosa do tego Denver.
Tu niektorzy grali handi -na Boston,bo b2b...
To nie wiedziałem tego niestety ja tylko gram po statach niestety i nieraz mnie zawodzą jak widać .Wszystkiego niewiem co kto grał w jakich pucharach ,niestety kierowałem sie po statach tylko z 1 stronki ,tam zawsze gram hokeja poniej , akosza żadko ,zaryzykowałem sobieTo fakt,ze Olimpico,jak na Argentyne gra szybko, ale oni są po meczach pucharowych,Estudiantes ma duze szanse wygrac dzis.
Marniaki niesamowite z Brazylijczyków. Gdyby nie wygrane w dwóch pistoletówkach, to byłby pogrom.Ja nie wierze że to jest mapa na której LG czuje się najlepiej i tutaj potrafią cuda robić. Potrafią ale się kompromitować, takich błędów po ct to nawet ja nie robię, ale trzeba przyznać że timing też niekorzystny..
Było bodajże już 1.16 na mapę LG dostali w pape 16-11
No obejrzalem parodie CSa, w ZYCIU nie napisalbym po tym co widzialem, ze to mapa LG, ale zapowiadalo sie mega prosto, nie wiem, zagrali tak, jakby mieli przegrac.Ja nie wierze że to jest mapa na której LG czuje się najlepiej i tutaj potrafią cuda robić. Potrafią ale się kompromitować, takich błędów po ct to nawet ja nie robię, ale trzeba przyznać że timing też niekorzystny..
Było bodajże już 1.16 na mapę LG dostali w pape 16-11
Overy jak chcesz grac to najlepiej na live takie ligi jak Salwador,Korea,Australia...Unikač Argentyny,Francji.To nie wiedziałem tego niestety ja tylko gram po statach niestety i nieraz mnie zawodzą jak widać .Wszystkiego niewiem co kto grał w jakich pucharach ,niestety kierowałem sie po statach tylko z 1 stronki ,tam zawsze gram hokeja poniej , akosza żadko ,zaryzykowałem sobie
Dziękuję Tomek bardzo ,jak coś to będe tylko hokeja grał to mi lepiej wychodzi na gole :]
to asz kóje w oczy, nie masz poprawiania pisowni ?żadko , udeżyć
To gratulacje :] ja czekam na Hokej z Canady 6,5 narazie marnie to wygląda ,ale jeszce 2 tercje przedemną oby weszło i bedzie nocka wmiarę udanaBlackhawks powerplay i Gwiazdki gol, BRAWO!
Nie takie gratulacje, bo Jastrzębie szybko odpowiedziały i mamy 2:1 dla Gwiazdek, ale martwi mnie oblezenie ich bramki .To gratulacje :] ja czekam na Hokej z Canady 6,5 narazie marnie to wygląda ,ale jeszce 2 tercje przedemną oby weszło i bedzie nocka wmiarę udana
ok nie spodziewałem się takich paralityków pod koniec kwartymilwaukee - dallas over 38,5 3 kwarta @1.83