>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Cuprum @3,25 za 2j
myślę, że warto chociaż kursy poleciały ale i tak jeszcze jest ok.
i za 8j Cuprum +2,5 @1,31 albo do jakiegoś dubla ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
A Roger nadal w formie, szacun. Wlazłem za późno, aby postawić ale mam nadzieję, że kolejny będzie równie trafny

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - CEV Satellite Pelhrimov

Zemljak/Pokeršnik vs Müllner/Schnetzer 1 @ 1.83 Bet365
Mecz o 8.50
✅✅✅ W TB ich pojechali gładko, wcześniej równy bój.

Nie patrzcie nigdy w plażówce na ranking, bo to nie piłka, kosz czy siatka. Tam decyduje wiele czynników i bez znajomości gry poszczególnych par, ich charakterystyki ciężko coś przewidzieć.

Otrzymane punkty reputacji: +16
aikman 460

aikman

Użytkownik
Sydney FC-Melbourne Victory over 2,5 @1.72 oraz chyba bezpieczna opcja over 9 rogów @1.50 ale spodziewam się więcej no cóż zobaczymy jak to wyjdzie...

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Ja bym już był spłukany gdybym nie trafił DW drugiego seta na 7:6 dla Opelki po kursie 6.50. Dzięki temu nie dość, że odrobiłem straty to jeszcze wyszedłem na lekki plus ????

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
To zawieszanie zakładów na pół seta od 15:15 do zakończenia, to niezła *****ówa ;) Zarówno całoroczny jak i Betsson, chciałem łapać laski w siatkę po wysokim kursie, ale pozamykali na amen, dawniej tak nie było ;)

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Ktoś z nogi dziś coś poleca? Ja mam pod lupą 3 mecze:
West Ham vs Stoke - coś w stronę gości. Mimo, że obie drużyny na fali wznoszącej to potencjał kadrowy po stronie Stołków. Idąc sercem dawałbym West Ham, ale rozum podpowiada mi Stoke. Kurs zacny, więc może X2
Bayern vs Hoffenheim - zdecydowanie kursy za renomę klubu, a nie obecną formę. Raczej na pewno dam tu na bramkę Hoffenheim, ewentualnie handicap +1,5 ale nie sprawdzałem jeszcze kursów
Eintracht vs FC Koln - Eintracht mimo, że u siebie niepokonane w tym sezonie to lekki szpital. Koln zaczęło z grubej rury, mają Modeste&#39;a w zabójczej formie a ich mecze wyjazdowe były cholernie ciężkie. Co jak co ale przegrać z Herthą 2:1 i zremisować z Bayernem na pewno wstydu nie przynosi. Ryzykowne dawać czystą dwójkę, ale remis zwrot czemu nie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom