>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
Mam taki kupon: Portland+ Clips ht/ft+ Kura over 4,5 trójek.
I co myślicie, rzuci? bo tamte dwa wyglądaja bardzo dobrze i myślę czy nie cyknąć kontry, chociaż na zwrot stawki, bo potem live już nic nie zrobię z tym Stefanem.

D 570

duff999

Użytkownik
Devin Booker jakie hero rzuty dwa na remis ????
PHX 2.05 ????
No i dwa TO na starcie dogrywki aby w naturze bylo po rowno ... ????
365 jaki blad przy 102-104 u nich 102-109 i na phx przyjeli po 7.25

D 570

duff999

Użytkownik
Devin Booker jakie hero rzuty dwa na remis ????

PHX 2.05 ???? ✅ ✅

No i dwa TO na starcie dogrywki aby w naturze bylo po rowno ... ????

365 jaki blad przy 102-104 u nich 102-109 i na phx przyjeli po 7.25
Hmm nie wiem co myśleć o defensywie Orleanu w ostatniej akcji PHX ????

D 0

dutra

Gość
To ja zaczne, Lakers +2.5 @2.14 unisret
e; nawet nie przyjeli trzech prob i juz poprawione handi

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Ja zagrałem +9,5 na Lakers jeszcze w 1 kwarcie, ale na zwycięstwo nie liczyłem. Zaraz kontruję chyba GSW win po 2,30 i spróbuję przedział zrobić.

D 570

duff999

Użytkownik
1 polowa w wykonaniu LAL klasa niech się chłopaki rozwijają i wielka koszykówka wróci do miasta aniołów. Tam gdzie jej miejsce. Hmm -16 w połowie. Bez jakiegoś chokeowania w 3/4q powinno chyba wystarczyć.
GSW mogą mocno żałować rozbicia tej mistrzowskiej drużymy (ok 3-1 oddali w ubiegłorocznych finałach, ale poprzedni sezon był i tak niesamowity w ich wykonaniu) Jeśli ich odpowiedzią na swoją bronioną deskę ma być Zaza Pachulia ,który w ub sezonie w połowie przestał grać w koszykówkę. To ja do końca tego nie widzę. W PO mogą mieć spore problemy. Druga strona medalu jest taka , że na pewno nauczą się dużo lepiej bronić w tym zestawieniu. Bo talentu tam od cholery. Nie wiem co o tym myśleć. Początek sezonu pokazał , że wcale tak kolorowo nie musi być.
Parę takich spotkań i kurs na wygraną PO przez Cavs (4.6 marathon) spadnie i to solidnie.
Wiadomo , że to początek sezonu i jeszcze wiele kontuzji i cudów przed nami. Jednak wcale mnie nie zdziwi gdy w okolicy meczu gwiazd będzie to ok 3.5 ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom