>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
To w ogóle nie jest gra GSW, tam nic nie działa tak jak należy. Pozycja Green w ataku została zmarginesowana, Thompson nie wie co ma robić, jako zespół bronią wręcz dramatycznie, dużo pracy ich czeka.

Otrzymane punkty reputacji: +9
D 570

duff999

Użytkownik
eee Czy zobaczymy jak traci się przewage -20 w 5 minut ? ????
Nałapali faule , 5 min do konca kwarty. -7 open game
Komputer Klay dziś ostro cegli. Za to DAngelo Russell Allstar.

Otrzymane punkty reputacji: +9
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Sędziowie nie dadzą tego przegrać Lakers. Takie gospodarskie gwizdki na korzyść LA, że głowa mała. Green extra broni 1 vs 1, ręka w powietrzu bez kontaktu a sędziowie gwiżdżą faul i 2 ft. Teraz 3 ft dla Lakers po faulu niby Clarka też bardzo dziwne...

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Alez tripel siadl z nba
Portland
Suns
Wizards.
;) dobry dzien ostatecznie. Koncowka mega. Dzis zeby tego nie wtopic..

Otrzymane punkty reputacji: +19
F 129

fascio

Użytkownik
Dobre przeczucie miałem że ta druga para jest lepsza.

E. No ale niech wygraja seta bo bedzie siara...
Ee. Koniec końców zgodnie z planem ???? Ostatnio Roger nie w formie więc tak czułem teraz gładko 2:0!

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Nie wiem jak ten Newcastle kangurowy strzeli bramkę jak na razie nic nie grają ale jakoś ma strzelić,
Najlepiej w NHL dałem, że Galchenyuk strzeli ale jak miał strzelić jak Montreal uzyskał wynik 0:10 z marynarkami. I co można powiedzieć o tym meczu... na pewno weszły overy bramkowe ????

sks1926 88

sks1926

Użytkownik
Nie wiem jak ten Newcastle kangurowy strzeli bramkę jak na razie nic nie grają ale jakoś ma strzelić,
Najlepiej w NHL dałem, że Galchenyuk strzeli ale jak miał strzelić jak Montreal uzyskał wynik 0:10 z marynarkami. I co można powiedzieć o tym meczu... na pewno weszły overy bramkowe ????
mieli setke z 4 min temu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom