_beafraid
Użytkownik
Jeżeli coś strzelą, to przypadkiem, jak do tej pory, to nie mieli groźnej okazji ????Everton coś strzeli czy lepiej odpuścić?
Jeżeli coś strzelą, to przypadkiem, jak do tej pory, to nie mieli groźnej okazji ????Everton coś strzeli czy lepiej odpuścić?
mysle ze samoboj jak najbardziej do gry ????Jeżeli coś strzelą, to przypadkiem, jak do tej pory, to nie mieli groźnej okazji ????
Hehe gola Koln to ja też bym chciał, ale jako że to ja czekam to nie ma szansKoln wpuścili murzyna do ataku, teraz nie będę widział czy to Modeste strzelił gola czy on ????
Proste. :razz:Opelka set @1,90 bet (30:30)
Widocznie nie ma , zwiecha na becie bez przyczyny nie jest :razz:nikt nie pomoże z tym streamem ja szukam i znaleźć nie mogę
Everton obsranyChelsea - Everton
Powyżej 9.5 rożnych
Powyżej 2.5 gola
Ako @3.8 bet365
<LABEL class="sb m8" style="BOX-SIZING: border-box; FONT-SIZE: 12px; WIDTH: 281px; FLOAT: left !important; COLOR: rgb(165,165,165); DISPLAY: inline-block">Remis - Wynik meczu</LABEL>
Air Force Sports Club - Bengaluru
1.72
betano
WEzmie 2?Proste. :razz:
- Over (Handicap: +0.5) - Suma goli
CA Osasuna - CD Alaves
@ 1.50
- Over (Handicap: +0.5) - Suma goli
ADO Den Haag - Willem II Tilburg
@ 1.3
- Over (Handicap: +1.5) - Suma goli
AEK Athen - Atromitos Athinon
@ 1.40
Ako 2.85@
betano
Przynajmniej 15 ostatnich minut fajne dla oka bo dużo się dzieje. Szkoda tylko, że wynik bardzo zły :/Ta kontra Eintrachtu co 4 na 2 szło podsumowała ten tragiczny mecz.
Tak, czekam aż się pojawi coś koło @1,80 jak będzie miał na przykład 0-15 przy serwisie i wjeżdżam mocno. @1,60 ciut mało.WEzmie 2?