>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - CEV Satellite Pelhrimov

Sinisalo/Ahtiainen vs Matei/Vaida 1 @ 2.00 Bet365

Finki tutaj wygrają i pozbawią złudzeń parę z Rumunii. W tym sezonie te duety grały już ze sobą i Sinisalo/Ahtiainen rozbiły rywalki 2-0. One grają solidnie i mimo młodego wieku robią systematyczny postęp. Nawet mają na koncie medal w seniorskiej imprezie (brąz ze Skopje). Sporo atutów w ich grze, moc na siatce i to powinno zrobić różnicę. Na dodatek 30min temu ich przeciwniczki dopiero co skończyły trzy setowy mecz i tego czasu na odpoczynek mają bardzo mało. Tym bardziej, że dzisiaj już sporo grały. Rumunki są słabiutkie, a jakim cudem wygrały z Niemkami to pozostanie słodką tajemnicą przede wszystkim Schillerwein, która grała jak gimnazjalistka oddając mecz w prezencie. Nic tylko atakować

✅✅✅ 2-0, rywalki bez szans.

Otrzymane punkty reputacji: +16
jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Piast moglby cos wsadzic w koncowce bo mam ich +1 azjan
Co tak malo bramek w tej holandi juz 4 kolejke z rzędu, co tam sie dzieje odechcialo im sie grac czy jak; to juz w szwajcarii ostatnio wiecej strzelaja nawet w bundeslidze pada wiecej bramek niz w eredivisie

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Godsent mega boty prowadzili juz 7-0 dali sie dogonic na 7-6 uciekli na 9-6, pistoletówka mają 4 na 2, i dostają raka i zagrali tą akcją jak silvery... zera infa każdy dla siebie, co za boty...
i pewnie kupon do kosza przez nich.. ahh to &#39;profesjonalskie&#39; podjescie, strasznie je widac.. szczegolnie jak mieli 4-2 i padli w 4 jak boty

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa na live. za 5min mecz

Zemljak/Pokersnik vs Bogatov/Daianov 1 @ 1.72 Bet365

Wczoraj wynik 2-0 i to na niesamowitym luzie. U faworytów jest potencjał. Motywacji i wiary we własne możliwości im nie brakuje. Nawet czytałem wywiad z nimi gdzie mocno wierzą w udział na IO za 4 lata. Mało to raczej możliwe, ale postęp robią cały czas. Rosjanie to niezły Bogatov i totalny leszcz Daianov. Gramy.

Otrzymane punkty reputacji: +4
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
⛔ Dobra trebel można rozliczyć na minus. Koln z Eintrachtem i sędziami nie wygra. Spalone z tyłka, karny w 1 połowie, a teraz ewidentny rożny.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Co ten Conte zrobił z Chelsea, szacunek. Idą jak walec, po ostatniej posusze to świetna sprawa, jeśli się jej kibicuje! :-D Oby tak dalej. Opelka wygląda super, bierze to.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Komentatorzy fajną ciekawostkę podali. Koln przegrał 2 mecze z Eintrachtem w ostatnich 7. Oba były rozgrywane w sobotę o godzinie 18.30 ????

domel206 802

domel206

Użytkownik
GKS Katowice-ZAKSA -2.5seta : PlusLiga @ 1.72 Unibet
pisałem o tym w TD, jak dla mnie innej możliwości nie ma, kadrowo dzieli ich przepaść, a kurs taki tylko ze względu na własną hale ????
-atakowac poki kurs dobry bo za 10 min juz bedzie słabo

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom