>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Zaksa 3-0
2.29
Betsson
Edit: Podawałem w dziale over 4.5 60&#39; w spotkaniu Avs - Wild - NHL.
Polujcie na live na lepszy kurs niż pre.
Ja wchodzę 5/10.
Powodzenia !

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Sędzia wyraźnie nie ogarnia tego meczu. Za te chamskie zachowania Eintrachtu powinny się sypać żółtka, poza tym te kontrowersje w polu karnym. Z sędziami się nie wygra ????

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa na live. za 5min mecz

Zemljak/Pokersnik vs Bogatov/Daianov 1 @ 1.72 Bet365

Wczoraj wynik 2-0 i to na niesamowitym luzie. U faworytów jest potencjał. Motywacji i wiary we własne możliwości im nie brakuje. Nawet czytałem wywiad z nimi gdzie mocno wierzą w udział na IO za 4 lata. Mało to raczej możliwe, ale postęp robią cały czas. Rosjanie to niezły Bogatov i totalny leszcz Daianov. Gramy.
✅✅✅ 2-0

Otrzymane punkty reputacji: +21
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka - Liga włoska Kobiet

Novara vs Casalmaggiore 1 @ 1.90 Bet365

Własna hala robi tutaj ogromną różnicę. Oprócz tego Novara gra bardzo solidnie, przyjezdne na starcie sezonu mnie absolutnie nie przekonują. Gospodynie równy skład: Dijkema, Pietersen, Plak, Piccinini, Bonifacio, Chirichella czy Barun. Ma kto grać i poziom całej szóstki niesamowicie mocny. Casalmaggiore gra przeciętnie, a na wyjazdach męczy się z dużo słabszymi zespołami. Zestawienie siatkarek na wysokim poziomie, ale forma daleka od optymalnej. W takiej sytuacji trzeba próbować grać na gospodynie. Mecz od 20:30 na Raisportsat.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom