>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Eintracht u siebie mocny, ostatnio dobrze pykają. Ja bym kontrował ????
Ale Koln jest w jeszcze lepszej formie, a na wyjazdach też grają naprawdę bardzo dobrze. Modeste w mega formie, głównie dlatego to dałem. W sumie mam mętlik ????

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
&lt;LABEL class=&quot;sb m8&quot; style=&quot;BOX-SIZING: border-box; FONT-SIZE: 12px; WIDTH: 281px; FLOAT: left !important; COLOR: rgb(165,165,165); DISPLAY: inline-block&quot;&gt;Remis - Wynik meczu&lt;/LABEL&gt;
Air Force Sports Club - Bengaluru
1.72⛔
betano

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Nie skontrowałem już po ptokach
Chciałem skontrować na live po wyższym kursie jakby Eintracht napierał mocno, a oni w 1 dośrodkowaniu bramkę strzalają

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - CEV Satellite Pelhrimov

Sinisalo/Ahtiainen vs Matei/Vaida 1 @ 2.00 Bet365

Finki tutaj wygrają i pozbawią złudzeń parę z Rumunii. W tym sezonie te duety grały już ze sobą i Sinisalo/Ahtiainen rozbiły rywalki 2-0. One grają solidnie i mimo młodego wieku robią systematyczny postęp. Nawet mają na koncie medal w seniorskiej imprezie (brąz ze Skopje). Sporo atutów w ich grze, moc na siatce i to powinno zrobić różnicę. Na dodatek 30min temu ich przeciwniczki dopiero co skończyły trzy setowy mecz i tego czasu na odpoczynek mają bardzo mało. Tym bardziej, że dzisiaj już sporo grały. Rumunki są słabiutkie, a jakim cudem wygrały z Niemkami to pozostanie słodką tajemnicą przede wszystkim Schillerwein, która grała jak gimnazjalistka oddając mecz w prezencie. Nic tylko atakować

Otrzymane punkty reputacji: +8
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Costa dostał kosę w nogi na dzień dobry, nie wierzę, że nie będzie chciał się zrewanżowac ???? chyba, ze zejdzie ????

rodd 136

rodd

Użytkownik
I telefon z cynkiem na Czestochowe zostal wysmiany I usuniety, a tu zanosi sie na to, ze jednak byl trafny ????

matiee 407

matiee

Użytkownik
Mam pytanko, dla mających dobra pamięć i interesujących się tenisem ????

W jakich godzinach można spodziewać się spotkań na turnieju finalowym w Londynie? Ktoś pamięta jak to było rok/dwa lata temu? I ile spotkań dziennie?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom