>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Bopanna/Nestor @2,50 bet. Za dużo
e: Haha, co za tajming. :-D :-D Nestor oddaje taja za darmo. Widzieliście co on zrobił przy siatce przy 6:4? :eek: :eek:

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Piast Gliwice +1 azjan @ 1.92 grubo
Bez jaj Jagielonia to nie Bayern zeby takie kursy wystawiac,
ekstraklasa to klasa juz korona x2 dala zarobic jak nie trafie tutaj to pogram jeszcze na pogon tez x2 podobne kursy a watpie zeby tutaj wszedzie gospodarze wygrywali latwo

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
z naszą ligą jest u mnie różnie ale moim zdaniem lekko do gry over HT w Sosnowcu.

Zagłebie - Chrobry over 0.5 HT @ 2.1 bet365

F 129

fascio

Użytkownik
Bopanna/Nestor @2,50 bet. Za dużo
e: Haha, co za tajming. :-D :-D Nestor oddaje taja za darmo.
Haha też wchodzę patrze a tu mi psikusa zrobił ;&gt; Wczoraj postawiłem przeciwko to wygrali dziś na nich to przegrali :?:?
Ee. Nestor przegrał sam haha ???? ładnie rakieta włożona na 4:7 ????
Bopanny to oddali 5:8 już nie ma opcji żeby ugrali te deble nie wchodzą mi coś

Nie wiem jak Skarpeta z kolegą wczoraj przegrał z nimi... Sami oddali Mahuty wcale lepsi nie byli ;/

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Najgorzej -na początku nie kartkował nic, a potem jak zaczął to trzymałem kciuki, żeby Ci to weszło i było blisko, ale tej jednej zabrakło, jutro w Sevilli chyba kartki będą do gry tak myślę :cool:
10 minut mogłem odczekać i miałbym 5,5 linie, no nic czasem coś wjedzie na styk a czasem 1 zabraknie.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Pany, pytanko
FC Koln remis zwrot kończy mi kupon. W przypadku remisu, będę miał połowę obecnej wygranej. Kontrowalibyście na Eintracht po kursie 2.50?

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Pany, pytanko
FC Koln remis zwrot kończy mi kupon. W przypadku remisu, będę miał połowę obecnej wygranej. Kontrowalibyście na Eintracht po kursie 2.50?
Eintracht u siebie mocny, ostatnio dobrze pykają. Ja bym kontrował ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom