>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Wiadomo, brzmi niedorzecznie, ale ja w przypadki nie wierzę odnośnie rzeczy, które zdarzają się bardzo często. Tak samo głupio brzmi moja przypadłość, że postawię coś i nie wejdzie, a spiszę sobie i nie postawię to często wchodzi ????
Może zwyczajnie nie znasz się na tym? Jeśli nie jesteś w stanie zarabiać, to lepiej odpuść.

mateusz190 357

mateusz190

Użytkownik
Te teorie na temat odpuszczania turniejów, bo się dostał do finałowej 8 są przesadzone. Po prostu dzisiaj gra słabo, a jednostrzałowy Isner wszystko trafia i tyle. Kto by odpuścił bycia choćby finalistą ATP1000? Może jeszcze Cilic powalczy, bo Isner będzie miał chwile słabości jak w drugim secie z Sockiem.

domel206 802

domel206

Użytkownik
ale teraz cos czuje że Cilic łupnie 2 seta, bo Isner jak wczoraj bedzie chcial za wszelką cene zamknąc w 2 setach ????
Isner jest już powoli zmęczony trafi się gorszy gem serwisowy i Ciclic to moze go zlamac. Jesli dojdzie do TB tam tez pospiech Isnera moze go zgubic.
Rozsądek podpowiada ze 2 set Ciclic

wiec gram 2 set Cilic @ 1.57

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
od początku stawialem Cilica
a kursy na 1 set byly juz okolo @ 4
nie moglem przejsc obok takich kursow obojetnie
To czekaj bo nie łapię, od początku stawiałeś Cilica, który wdupił set. Twój post brzmi jakbyś był zadowolony z kursu, który nie wlazł ????

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Bez przesady, że puści półfinał Mastersa, żeby lecieć do Londynu na zakupy. Przecież WTF kiedy jest? Za tydzień czy jeszcze później.

Za dobry Isner na razie, po prostu. Cały tydzień dobrze serwuje, i tutaj ładowanie się w ujemne hc na Cilica to była głupota. Ja co prawda być może też utopię bo mam o25,5.
Z tym Inserem bym nie przesadzał. Cilić gra połowę tego co wczoraj z Djoko.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Może zwyczajnie nie znasz się na tym? Jeśli nie jesteś w stanie zarabiać, to lepiej odpuść.
Nikt nie będzie mi mówił co mam robić i spuść z tonu bo pisać to ja sobie mogę co chcę a Tobie nic do tego ;) Poanalizuj sobie &quot;pewniaczki&quot; forumowe to zobaczysz jak często ludzie topią

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
To się wjebałem pięknie w laski w tenisa po kursie 1,2 ???? Miało być na podbicie, a one bez walki płyną w dwóch setach, jednak WTA to jest totalny koszmar ???? 1,2 to nawet na Hingis z Mirzą czasem nie było, szalone te kursy ????

H 902

hank

Użytkownik
Z tym Inserem bym nie przesadzał. Cilić gra połowę tego co wczoraj z Djoko.
Z całą pewnością gra najlepszy turniej w tym roku. Ta piłka po crossie na 15:40 gdy złamał pokazuje że tu się dobrze czuję, bo normalnie by ją władował w siatkę.

Djokovic grał wczoraj fatalnie, Cilic skorzystał. Dzisiaj ma już ten problem że droga do odwrócenia meczu wiedzie przez TB, gdzie to Cilic będzie pod presją.

domel206 802

domel206

Użytkownik
To się wjebałem pięknie w laski w tenisa po kursie 1,2 ???? Miało być na podbicie, a one bez walki płyną w dwóch setach, jednak WTA to jest totalny koszmar ???? 1,2 to nawet na Hingis z Mirzą czasem nie było, szalone te kursy ????
WTA chciałes kurs podbic ? ???? Strzał w kolano...
WTA to jest loteriaa, nigdy WTA naprawde chyba że za 2 zl ???? albo kursy powyzej 5

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Bez przesady, że puści półfinał Mastersa, żeby lecieć do Londynu na zakupy. Przecież WTF kiedy jest? Za tydzień czy jeszcze później.
Jestem po prostu pesymistą w tej kwestii. Paryż rokrocznie służy głównie do wiadomego celu i gdy już jeden z drugim go osiągną, to lepiej trzymać się od ich spotkań z daleka.

Niemniej, zgadzam się z tym, że wczorajszy mecz nie ma tutaj nic do rzeczy. To oczywiste.

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Wczorajszy mecz Cilica z Djokiem ma to, że na Cilica dziś było jakieś 1.3. Tak pewnie kursy byłyby bardziej wyrównane. Może i Marian powinien być faworytem ale nie po takim kursie

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Nikt nie będzie mi mówił co mam robić i spuść z tonu bo pisać to ja sobie mogę co chcę a Tobie nic do tego ;) Poanalizuj sobie &quot;pewniaczki&quot; forumowe to zobaczysz jak często ludzie topią
Tak samo często jak na &quot;ustawkach&quot;. Po prostu takie tezy jakie głosisz, nie mają żadnych podstaw logicznych. Odniosłem się tylko do Twoich wypowiedzi.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Jestem po prostu pesymistą w tej kwestii. Paryż rokrocznie służy głównie do wiadomego celu i gdy już jeden z drugim go osiągną, to lepiej trzymać się od ich spotkań z daleka.

Niemniej, zgadzam się z tym, że wczorajszy mecz nie ma tutaj nic do rzeczy. To oczywiste.
A jak na moje ma bardzo dużo. Nie pierwszy raz widzę, jak zawodnik po ograniu Djoka w kolejnym meczu gra padakę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom