>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Ale co jest przykładem? To, że nie pograłeś czegoś, a coś weszło lub na odwrót? Czy to, że faworyt przegrywa mecz? To aż takie niespotykane? Rozumiem, że jakby ludzie nie grali dzisiaj na Cilicia, to by wygrał, tak? Trochę zimnej wody na głowę.
Że Ci się chce. Wystarczy spojrzeć na sygnaturę i cofnąć się kilkanaście dni wstecz, aby poczytać kilka z jego wypocin. Jego posty, na moim ekranie wyglądają od pewnego czasu w ten sposób:

This user is on your Ignore List.
i aż przyjemniej się siedzi w TnŻ.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Nie rozumiem skąd przekonanie o słabości psychicznej Isnera. Przecież to jest absolutny top pod tym względem. Facet ma swoje ograniczenia, ale mentalnie to jest skała. Z trójki Karlovic, Isner, Raonic przy obronie meczowej Iasner serwuje asa, pozostali kończą dfem albo wprowadzonym drugim bez ryzyka.
A gdzie ja napisałem, że Isner jest słaby psychicznie? Napisałem, że przed meczem uważałem, iż Cilić jest na tyle silny psychicznie, że po wygranej z Djoko do kolejnego meczu podejdzie na tym samym poziomie mentalnym. Nie nadinterpretuj proszę moich słów.

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Nie przegadasz. Jak w Moskwie co mecz masówa na Kuzę szła i dziwnym trafem wchodziło to nikt nie pisał o &quot;masówkach&quot;.

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Że Ci się chce. Wystarczy spojrzeć na sygnaturę i cofnąć się kilkanaście dni wstecz, aby poczytać kilka z jego wypocin. Jego posty, na moim ekranie wyglądają od pewnego czasu w ten sposób:
Po prostu krew mnie zalewa jak czytam takie durnoty. Nawet posty o odpuszczaniu jestem w stanie jakoś znieść, bo takowe rzeczy zdarzają się w sporcie, ustawki też. Co prawda nie na taką skale jak opisywane jest w tym temacie. Dlatego tamto i tak traktuje z mocnym przymróżeniem oka. No, ale teorie o prawie masówki, tego, że jak się nie ogląda meczu to wchodzi, albo jak się nie gra to też. Przecież to nie ma żadnego logicznego wytłumaczenia. Ludzie, którym nie idzie doszukują się jakiś śmiesznych zbiegów okoliczności.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Wierzcie sobie nadal w uczciwość wszystkich turniejów tenisowych. Ostatnio ktoś wklejał dobry artykuł o tankowaniu w tenisie i czym jest ono spowodowane. Korupcja nie tylko jest w ITF ale też w WTA i ATP. Nie sugeruję, że Cilić spotkanie sprzedał, ale czy nie odpuścił to bym się zastanowił. Do graczy, którzy kombinują informacje o &quot;masówach&quot; zapewne dochodzą, więc po pierwsze nigdy nic nie jest wykluczone, po drugie hipotez się nie neguje bo to tylko hipotezy

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Przecież Kuznetsova wygrała ten turniej zanim się rozpoczął :razz:
No ale skoro była taką masówką to powinna zadziałać &quot;niewidzialna boska ręka&quot;.
Swoją drogą Rao nie mógł wczoraj odpuścic Condze? Ehh...

S 245

sparks88

Użytkownik
Po prostu krew mnie zalewa jak czytam takie durnoty.
Też mnie to irytowało, ale najlepiej olać takich delikwentów i skupiać się na sobie. Jedni zarabiają godne pieniądze, a drudzy zasuwają za damski **** i inwestują po ~10 PLN.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Też mnie to irytowało, ale najlepiej olać takich delikwentów i skupiać się na sobie. Jedni zarabiają godne pieniądze, a drudzy zasuwają za damski **** i inwestują po ~10 PLN.
Skoro tak to olewasz to czego otwierasz ryj jedynie kiedy ktoś tutaj się z kimś nie zgadza? Pomyliłeś forum kabareciarzu, chcesz się wtrącać w rozmowy innych osób to na stronę Rozmów w toku ;)

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Przecież to nie ma żadnego logicznego wytłumaczenia. Ludzie, którym nie idzie doszukują się jakiś śmiesznych zbiegów okoliczności.
W tym nie ma żadnej logiki, to wiadomo. Natomiast przechodząc do pogrubionego - kolega tylko urozmaicił swoje płacze. Na samym początku po prostu narzekał, jak stu innych płaczków przed nim. Później natomiast zaczął straszyć tenisistów tym, że dopisze ich nazwiska na czarną listę. Gdy się jednak zorientował, że nie jest dzięki temu ani śmieszny, ani zabawny, to kolejny raz zmienił taktykę. No i wyszło co wyszło. Całość wygląda pewnie jeszcze zabawniej, lecz tego nie chce mi się śledzić. Przeczytałem tylko to, co było zacytowane.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom