>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
radinho19 241

radinho19

Użytkownik
Na dziś bardzo podoba mi się opcja na 3 rożne dla Hoffenheim kurs 2.20 ja doskonale zdaję sobie sprawę, że FCB to hegemon ale co to są 3 rożne i taki kurs, jeszcze po lidze mistrzów...

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Jeśli Isner dalej będzie tak grał to znowu będę miał rację i znowu prawo masówy zostanie podtrzymane. Gdybym wiedział, że wczoraj tyle osób pójdzie w Tsongę to bym go nie dawał. Dziś to samo z Cilicem jest bo każdy z Was tutaj na niego walił ????

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Jeśli Isner dalej będzie tak grał to znowu będę miał rację i znowu prawo masówy zostanie podtrzymane. Gdybym wiedział, że wczoraj tyle osób pójdzie w Tsongę to bym go nie dawał. Dziś to samo z Cilicem jest bo każdy z Was tutaj na niego walił ????
Seria, dalej ktoś wierzy w takie rzeczy jak prawo masówy? Zawsze uważałem, że sobie ludzie trollują.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Seria, dalej ktoś wierzy w takie rzeczy jak prawo masówy? Zawsze uważałem, że sobie ludzie trollują.
Wiadomo, brzmi niedorzecznie, ale ja w przypadki nie wierzę odnośnie rzeczy, które zdarzają się bardzo często. Tak samo głupio brzmi moja przypadłość, że postawię coś i nie wejdzie, a spiszę sobie i nie postawię to często wchodzi ????

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Nie no, nie chodzi o masowe. Ja bym bardziej powiedział, że prawo serii. Cilic nigdy nie wygrał z Djokiem, wczoraj go łyknał. Isner nie wygrał z Cilicem i, mam nadzieję, dzisiaj go łyknie ;)

H 902

hank

Użytkownik
To raczej nie problem. Pytanie, czy chce jeszcze wejść tutaj do finału, czy już prosto do Londynu.
Bez przesady, że puści półfinał Mastersa, żeby lecieć do Londynu na zakupy. Przecież WTF kiedy jest? Za tydzień czy jeszcze później.

Za dobry Isner na razie, po prostu. Cały tydzień dobrze serwuje, i tutaj ładowanie się w ujemne hc na Cilica to była głupota. Ja co prawda być może też utopię bo mam o25,5.

domel206 802

domel206

Użytkownik

od początku stawialem Cilica
a kursy na 1 set byly juz okolo @ 4
nie moglem przejsc obok takich kursow obojetnie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom