Szybko łatwo i przyjemnie ???? BIG JOHN ????A zaryzykuje Isner 1 set 2,3 Betano
Granada - Deportivo powyżej 5,5 kartek @1.91 Dafabet
To raczej nie problem. Pytanie, czy chce jeszcze wejść tutaj do finału, czy już prosto do Londynu.Cały czas mam nadzieję, że nie zabalował wczoraj.
Seria, dalej ktoś wierzy w takie rzeczy jak prawo masówy? Zawsze uważałem, że sobie ludzie trollują.Jeśli Isner dalej będzie tak grał to znowu będę miał rację i znowu prawo masówy zostanie podtrzymane. Gdybym wiedział, że wczoraj tyle osób pójdzie w Tsongę to bym go nie dawał. Dziś to samo z Cilicem jest bo każdy z Was tutaj na niego walił ????
Wiadomo, brzmi niedorzecznie, ale ja w przypadki nie wierzę odnośnie rzeczy, które zdarzają się bardzo często. Tak samo głupio brzmi moja przypadłość, że postawię coś i nie wejdzie, a spiszę sobie i nie postawię to często wchodzi ????Seria, dalej ktoś wierzy w takie rzeczy jak prawo masówy? Zawsze uważałem, że sobie ludzie trollują.
Bez przesady, że puści półfinał Mastersa, żeby lecieć do Londynu na zakupy. Przecież WTF kiedy jest? Za tydzień czy jeszcze później.To raczej nie problem. Pytanie, czy chce jeszcze wejść tutaj do finału, czy już prosto do Londynu.
Jeśli Isner dalej będzie tak grał to znowu będę miał rację i znowu prawo masówy zostanie podtrzymane. Gdybym wiedział, że wczoraj tyle osób pójdzie w Tsongę to bym go nie dawał. Dziś to samo z Cilicem jest bo każdy z Was tutaj na niego walił ????